Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haj ludziki,

szczególnie Ci, co dosiadają starogermańskich ulubionych pojazdów niemieckich emerytek, czyli marki BMW ;)

Kilka dni temu dostało mi się od niejakiej Magdaleny Politańskiej maila z zaproszeniem na spotkanie do Liberty Motors Łódź przy ulicy Dąbrowskiego 207/225 we wtorek 30.05.2017 o godzinie 18:00

w celu utworzenia Łódzkiego Klubu Właścicieli BMW , cyt: "Chcemy stworzyć coś zupełnie niespotykanego, grupę która będzie czymś nowym i wyjątkowym na motocyklowej mapie Polski."

Jako, że ja z natury ciekawski jestem  :decayed: wybieram się na to jakże zapewne zacne spotkanie, ubierając koszulinę forumową (a co  :blush: ), a nuż będą tam wspomniane niemieckie emerytki  i się coś wyhaczy  :laugh2: 

a na poważnie, pytanie brzmi, czy i ktoś z Was coś wie, słyszał, a może i nawet wybiera się zobaczyć o co kaman i co tam chcą ;)

dawajcie znać.

Jaquz

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Niemieckie pielęgniarki z zakładzie geriatrycznym cenzorują moja pocztę aby za bardzo się nie na palił. Wiec do mnie nic nie dotarło. Raczej piszą do tych co u nich kupili motocykl.

Opublikowano

Idź obceń ;-) zobaczmy czy nie będzie d*pa szczypała 😁z tymi od BMW to bym uważał 😁

Opublikowano

Nie slyszalem nic na ten temat. Bede jutro w Lodzi w tych godzinach to z ciekawosci podjade i zobacze co tam bedzie...

Opublikowano

Idź obceń ;-) zobaczmy czy nie będzie d*pa szczypała z tymi od BMW to bym uważał

idę i obcenię ;) liczę na darmowe cukierki BMW  :laugh2:

zobaczymy.

Opublikowano

idę i obcenię ;) liczę na darmowe cukierki BMW

zobaczymy.

Mogą być lekko używane 😔
Opublikowano

Bo to moga byc nie cykierki a czopki germanskich emerytek, ktore to majac juz nieco luzne zwieracze, pare sztuk zgubily. Smacznego jaquzie.

Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No dobra, cukierków nie było, jakieś ciastka, ale bojaźliwy byłem, więc tylko jedno zjadłem  :hihi:

Trochę pitu pitu, w godzinę omawiane to, co można było omówić w 10minut.

Trochę zaskoczył mnie (raczej nie optymistycznie) brak jakiegoś pomysłu na całość, bo z takim nastawieniem jechałem, że jak coś się organizuje, to się już ma jakiś pomysł/zamysł na całość, na plany, na przyszłość etc. a tymczasem stanęło na założeniu grupy na FB i tam wpisywaniu pomysłów (głównie jakieś spotkania/wyjazdy zapoznawczo-turystyczne tymczasem.. -_-), no ale, od czegoś trzeba zacząć... 

Opublikowano

No dobra, cukierków nie było, jakieś ciastka, ale bojaźliwy byłem, więc tylko jedno zjadłem  :hihi:

Cukierki cukierkami a czy była Helga?

Trochę zaskoczył mnie (raczej nie optymistycznie) brak jakiegoś pomysłu na całość, bo z takim nastawieniem jechałem, że jak coś się organizuje, to się już ma jakiś pomysł/zamysł na całość, na plany, na przyszłość etc. a tymczasem stanęło na założeniu grupy na FB i tam wpisywaniu pomysłów (głównie jakieś spotkania/wyjazdy zapoznawczo-turystyczne tymczasem.. -_-), no ale, od czegoś trzeba zacząć... 

Trochę zalatuje mi wypełnieniem celów rocznych które ustalił przełożony. Co do spotkań i wyjazdów to chyba raczej PL i kraje ościenie bo na dalsze wyprawy normalni ludzie już zimą planują. 

Opublikowano

No dobra, cukierków nie było, jakieś ciastka, ale bojaźliwy byłem, więc tylko jedno zjadłem :hihi:

Trochę pitu pitu, w godzinę omawiane to, co można było omówić w 10minut.

Wspomniałeś ze istnieje BMW klub polska motocykle ? I dziala dość prężnie 😁