gosiamil Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ja szukam motocyklistów z Corning Cable Systems - Stryków. Wiem, że jest co najmniej kilku - ujawniać się! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ja na ten moment pracuję w Indesicie na Kuchenkach, kilka skuterków widziałem, ale moto jakoś niestety nie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekFZ6 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 To witam koleżankę z firmy Corning. Ale powiem szczerze, że jakoś nie widzę tam żadnego horneta na parkingu;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 BartekFZ6 to się lepiej przyjrzyj bo są 2 (co najmniej) Mój jest srebrny '98 (co można wywnioskować z avatara). Parkuje przy tym dalszym wejsciu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Ja na ten moment pracuję w Indesicie na Kuchenkach, kilka skuterków widziałem, ale moto jakoś niestety nie...Indesit pięć lat tam tyrałem aż nie wytrzymałem. Fajna praca jak ktoś lubi być niewolnikiem . Pozdrawiam kolege motocykliste. Dobra rada uciekaj bo w INESICIE poza garbem niczego sie nie dorobisz no chyba że jesteś kierownikiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Infosys? Ktoś? Sporo nas tam motocyklistów choć w tym sezonie jak narazie mało tam widzę na motorze podjeżdżających... ciekawe czy na 1300 ludzi tam pracujących sporo jest tutaj zalogowanych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Piotr - w zeszłym roku pracowałam w Infosysie - czasami podjeżdżałam srebrnym Hornetem na parking rowerowy, ale z racji że pracowałam w SAP HUB większość czasu byłam na wyjeździe... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Piotr - w zeszłym roku pracowałam w Infosysie - czasami podjeżdżałam srebrnym Hornetem na parking rowerowy, ale z racji że pracowałam w SAP HUB większość czasu byłam na wyjeździe...Kurna, akurat pracuję w 1A w samym rogu, rzadko tam widzę kto stoi, oprócz motoru szwagra kojarzę tylko takie jakieś coś pomarańczowego (;P) nawet nie wiem dokładnie co to jest i shadowa 750, ale wiem, że motocyklistów jest tam sporo.Wybacz mi to faux pas ale Twojego motocykla nie kojarzę, a nawet się nie minęliśmy chyba jak swoim tam podjeżdżałem.Swoją drogą, zadowolona ze zmiany pracy? Bo czuję, że mnei też to czeka... hehe sory za off topic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 dziś na CHKS przy Stawach Jana o 21 mecz piłkarski DELL kontra Infosys (ostatnio DELL wygrał bodajże 7:0) :Dps. ja żem z DELL'a. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Bo ja tam nie gram heheheh... a właśnie wróciłem z Orlika... a się żęm namahał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi