fuckout2 Posted May 28, 2017 Report Share Posted May 28, 2017 Cześć i czołem , poszukuje mieszalni w Łodzi ,w której kupie lakier do motocykla. Niestety nie wszystkie mieszalnie oferują dobór lakieru do motocykli i robią tylko do samochodów. Możecie coś polecić ? W mieszalni ,w której zawsze dobierałem lakier do motorków niestety teraz sobie nie mogą jakoś poradzić. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek1704 Posted May 29, 2017 Report Share Posted May 29, 2017 Ja ostatnio dobierałem do swojej pan europy na wojska polskiego 4 . Kolorek dobrany idealnie także mogę polecić. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuckout2 Posted May 30, 2017 Author Report Share Posted May 30, 2017 Ktoś coś jeszcze poleci ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaszczomb Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 Na placu zwycięstwa mi dobrali bez problemu. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuckout2 Posted May 30, 2017 Author Report Share Posted May 30, 2017 To dziwne , bo byłem tam i odesłali mnie do domu z informacja iż do motocykli lakieru nie dorabiają - AutoColor tak ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaszczomb Posted May 31, 2017 Report Share Posted May 31, 2017 tak, przyszedłem z kawałkiem owiewki i mi dobrali kolor. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuckout2 Posted June 3, 2017 Author Report Share Posted June 3, 2017 No niestety tak jak mówiłem - w AutoColor mnie odesłali. Poszukiwania mieszalni ciąg dalszy. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAYA1910 Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Tak jak ktos już pisał na W.Polskiego jest kobitka która robi takie rzeczy, na Brzezińskiej w Nowosolnej jest mieszalnia ale nie pamiętam numeru.Jadąc od M1 po prawej stronie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kluszcz Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Ja dorabiałem kiedyś ( i dzisiaj też jadę właśnie dorobić) do sklepu z lakierami na Rzgowskiej 61. Nic nie mówili, że motocyklowy różni się od samochodowego więc nawet nie wiem czy dorobili mi "motocyklowy" natomiast po dwóch latach nic się z nim nie dzieje. Dorabiam tylko dlatego, że wziąłem się za naprawianie ubytków w owiewkach i pomaluje już całość. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts