fuckout2 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2017 Cześć i czołem , poszukuje mieszalni w Łodzi ,w której kupie lakier do motocykla. Niestety nie wszystkie mieszalnie oferują dobór lakieru do motocykli i robią tylko do samochodów. Możecie coś polecić ? W mieszalni ,w której zawsze dobierałem lakier do motorków niestety teraz sobie nie mogą jakoś poradzić. 0 Cytuj
jarek1704 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Ja ostatnio dobierałem do swojej pan europy na wojska polskiego 4 . Kolorek dobrany idealnie także mogę polecić. 0 Cytuj
fuckout2 Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2017 Ktoś coś jeszcze poleci ? 0 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2017 Na placu zwycięstwa mi dobrali bez problemu. 0 Cytuj
fuckout2 Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2017 To dziwne , bo byłem tam i odesłali mnie do domu z informacja iż do motocykli lakieru nie dorabiają - AutoColor tak ? 0 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2017 tak, przyszedłem z kawałkiem owiewki i mi dobrali kolor. 0 Cytuj
fuckout2 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2017 No niestety tak jak mówiłem - w AutoColor mnie odesłali. Poszukiwania mieszalni ciąg dalszy. 0 Cytuj
HAYA1910 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Tak jak ktos już pisał na W.Polskiego jest kobitka która robi takie rzeczy, na Brzezińskiej w Nowosolnej jest mieszalnia ale nie pamiętam numeru.Jadąc od M1 po prawej stronie 0 Cytuj
Kluszcz Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Ja dorabiałem kiedyś ( i dzisiaj też jadę właśnie dorobić) do sklepu z lakierami na Rzgowskiej 61. Nic nie mówili, że motocyklowy różni się od samochodowego więc nawet nie wiem czy dorobili mi "motocyklowy" natomiast po dwóch latach nic się z nim nie dzieje. Dorabiam tylko dlatego, że wziąłem się za naprawianie ubytków w owiewkach i pomaluje już całość. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi