Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Mieszalnia - Sklep Z Lakierami Do Motocykli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem , poszukuje mieszalni w Łodzi ,w której kupie lakier do motocykla. Niestety nie wszystkie mieszalnie oferują dobór lakieru do motocykli i robią tylko do samochodów. Możecie coś polecić ? W mieszalni ,w której zawsze dobierałem lakier do motorków niestety teraz sobie nie mogą jakoś poradzić. 

Opublikowano

Ja ostatnio dobierałem do swojej pan europy na wojska polskiego 4 . Kolorek dobrany idealnie także mogę polecić.

Opublikowano

Ktoś coś jeszcze poleci ?

Opublikowano

Na placu zwycięstwa mi dobrali bez problemu.

Opublikowano

To dziwne , bo byłem tam i odesłali mnie do domu z informacja iż do motocykli lakieru nie dorabiają - AutoColor tak ? 

Opublikowano

tak, przyszedłem z kawałkiem owiewki i mi dobrali kolor.

Opublikowano

No niestety tak jak mówiłem  - w AutoColor mnie odesłali. Poszukiwania mieszalni ciąg dalszy.

Opublikowano

Tak jak ktos już pisał na W.Polskiego jest kobitka która robi takie rzeczy, na Brzezińskiej w Nowosolnej jest mieszalnia ale nie pamiętam numeru.Jadąc od M1 po prawej stronie

Opublikowano

Ja dorabiałem kiedyś ( i dzisiaj też jadę właśnie dorobić) do sklepu z lakierami na Rzgowskiej 61. Nic nie mówili, że motocyklowy różni się od samochodowego więc nawet nie wiem czy dorobili mi "motocyklowy" natomiast po dwóch latach nic się z nim nie dzieje. Dorabiam tylko dlatego, że wziąłem się za naprawianie ubytków w owiewkach i pomaluje już całość.

zakbar2.png