83matys Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Czesc,zorientowałem sie ze mam mega luz na łańcuchu.Moto było 1000 km temu w serwisie i od tego czasu łańcuch bardzo sie rozciagnal.Nigdy sam tego nie regulowalem i chcialbym zapytać czy ktoś z kolegów nie znalazłby jutro od rana albo w srode od rana chwili zeby pomoc mi naciągnąć łańcuch w TDM 900. Spędzam weekend majowy w Sokolnikach.Moze ktoś z Was kto miałby chwile mieszka gdzieś tu w okolicy i chciałby pomoc za jasne niepasteryzowane?Thnx,Matys 0 Cytuj Jeżeli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, to o czym świadczy pustka na biurku? - Einstein
działkowy emeryt Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 żadne "halo", nie ma problemu - pomogę, tyle, że nie w Sokolnikach. Zdecydowanie bardziej odpowiada mi Janów Jeśli nie uporasz się z problemem tam na miejscu, pisz na PW... cała operacja to jakieś 3 min roboty i nie za jasne niepasteryzowane (piffa nie lubię) - ot tak dla satysfakcji, zwyczajnie - za nic 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
adany_76 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Naciąg łańcucha żadna filozofia . koło 10 będę w glinniku jak coś to podjedź to się naciągnie . Jak coś numer w profilu 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Witek209 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Ja będę w weekend majowy w sokolnikach wiec jak coś to mogę pomóc w wolnej chwili. GG 12361197 0 Cytuj
83matys Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Panowie, bardzo dziękuję za chęć pomocy. Do Witka mam obecnie najbliżej więc jeżeli jest taka opcja, to chętnie skorzystałbym z propozycji. Nie mam gg. Mógłbyś Witek wysłać mi do siebie kontakt telefoniczny na priv? Może byśmy się dziś wieczorem lub jakoś jutro rano ustawili?Emeryt - ja na codzień też z Janowa. Musimy się kiedyś umówić na jakąś przejażdżkę. Pokój dla działkowców Ja będę w weekend majowy w sokolnikach wiec jak coś to mogę pomóc w wolnej chwili. GG 12361197 0 Cytuj Jeżeli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, to o czym świadczy pustka na biurku? - Einstein
Regis Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Jakbyś potrzebował pomocy z jakimiś drobiazgami tego typu, to chętnie służę koleżeńską pomocą i radą. Jak również w sprawach lakierniczych czy blacharskich ( prostowania pogiętych blach czy klejenie połamanych plastików ) ... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-
83matys Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Wpadł do mnie wieczorem Witek i łańcuch jest elegancko naciagniety.Dzieki raz jeszcze Witkowi za pomoc i kolegom za dobre chęci.Pzdr 0 Cytuj Jeżeli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, to o czym świadczy pustka na biurku? - Einstein
GrubY Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 dopiero teraz tu wszedłem jak coś to masz do mnie 5min ze soko także nawet na bajere mozesz wpadać 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi