Iguana Posted May 21, 2017 Report Share Posted May 21, 2017 Był ktoś może w Liberty Motors? Jakieś opinie? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ro6ert Posted May 21, 2017 Report Share Posted May 21, 2017 Ceny powyżej średniej rynkowej. Warto ustalić wycenę przed odstawieniem tam moto. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marttino Posted May 21, 2017 Report Share Posted May 21, 2017 Wygrywali mi mapę jestem zadowolony z obsługi i ceny można negocjować 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robcio Posted June 3, 2017 Report Share Posted June 3, 2017 Ale czasów usługi nigdy nie dotrzymują 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted June 8, 2017 Report Share Posted June 8, 2017 Można się dogadać na zastępczaka przy grubszej robocie. Robiłem u nich zawory gaźniory i lagi za jednym zamachem i dostałem MT07 w zastępstwie. Ale drogo to fakt 0 Quote Live slow!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toschie Posted June 8, 2017 Report Share Posted June 8, 2017 (edited) Ceny czego? Części czy robocizny? U mnie robili długo, ale było problematyczne ustalenie przyczyny problemu. Zresztą w zimę miałem to gdzieś. Po moich doświadczeniach wybieram Liberty z ich cenami, niż wszystkich innych speców. Ceny za robotę u specjalistów bardzo podobne, a bez podatków. Doliczając podatek drożej, zawsze problem z paragonem. Ceny części oryginalnych z kosmosu, a zamienniki w normalnych cenach. Zawsze tekst kto panu tak spierdolił. Brak jakiejkolwiek gwarancji na usługę. Nigdy spece, zapomnieli coś dokręcić albo pozaginali przewody paliwowe. Nie dotrzymywanie terminów to standard. Żeby nie było Liberty też ma za uszami nie trzymanie terminów. Ceny niby wysokie, ale zawsze negocjowałem i było oki. Kosztorysy nie do końca jasne niektóre rzeczy trzeba dopytać o co chodzi. Edited June 8, 2017 by Toschie (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robcio Posted June 8, 2017 Report Share Posted June 8, 2017 czyli jak wszędzie w tej branży ciężko trafić na dobrego i uczciwego ,jak się podszkoli w ASO to już mysli że zeżarł rozumy i otwiera swój warsztat 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek rst1000 Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 10 godzin temu, Robcio napisał: czyli jak wszędzie w tej branży ciężko trafić na dobrego i uczciwego ,jak się podszkoli w ASO to już mysli że zeżarł rozumy i otwiera swój warsztat Taki układ, niezależnym trudno pracować u kogoś. Ciągnie wilka do lasu i nie jest to tylko sprawa pieniedzy. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts