watto Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Witam Wiadomość piszę ku przestrodze. Właśnie miałem nieprzyjemność skorzystania z usług tegoż nieszczęsnego tworu: https://motor-x.pl/ na stronie jest konkretna informacja : WYSYŁKA MAX 48 GODZIN Panowie lecą w tak zwanego "wuja" !!! Wtorek - dzwonię żeby potwierdzić czy towar ze sklepu internetowego jest dostępny, otrzymuje odpowiedź, że jeśli jest na stronie jako dostępny to maja go na półce Rejestruje się, robię zamówienie i przelewam kasę. Czekam, czekam, czekam. Czwartem - pisze wiadomość z zapytaniem jak wygląda sprawa realizacji mojego zamówienia, dostaję odpowiedź: "Witam. Jak zamówienie będzie zrealizowane dostanie Pan powiadomienie i numer listu przewozowego." Piątek godzina 10.00 - dzwoni pracownik sklepu z informacją, że mają problem z zamówieniem, bo właściwie to tego towaru to oni jeszcze nie maja u siebie !!!!! Chwilę sobie pogadałem z pracownikiem, ale efekt oczekiwany: godzina 10.44 dostaje mail'a: NOWY STATUS TWOJEGO ZAMÓWIENIA. Nowy status Twojego zamówienia: Anulowane. I żadnego kurde przepraszam! A ja na jutro umówiłem sie z moto do mechanika pełen nadziei, że będzie miał materiał do naprawy mojego wehikułu. LwG Edytowane 19 Maja 2017 przez watto (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
kosmaty Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2017 sklepy internetowe nie mają stanów magazynowych, jak sie sprzeda to zamawiają z hurtowni mając nadzieje że dnia kolejnego bedą mieli u siebie, niestety czesto i gęsto jest tak że z hurtowni towar idzie pare ładnych dni i w tedy d*pa blada 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
wojtas131313 Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2018 Dnia 19.05.2017 o 14:54, watto napisał: Witam Wiadomość piszę ku przestrodze. Zamówiłem linke gazy do skutera i okazało sie ze nie jest wkrecana jak w opisie tylko wkładana po rozmowie oczywiscie nie przyjemnej z pracownikem motor-x.pl dowiedziałem sie ze linki są opisywane od strony manetki czy jest z blaszką czy wkładana czy wkrecana bo od gaznika sa jednakowe ,i co sie okazało ze moja linka jest wkładana nie wkrecana z rozmowy zrozumiałem ze akurat moja linka jest opisana z gaznika strony a nie od strony manetki i ze jest wkrecana sptrzedawca sie rozłączył i nie odbiera telefonu Nie polecam złodzieje i oszusci nie wiedzą co sprzedają lub nie maja towaru i sprzedaja co popadnie ,pozdrawiam w załaczeniu wstawiam zdjecie fotki tej linki koncówki wkrecanej LwG 0 Cytuj
Bemol Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2020 21 godzin temu, Altera napisał: Jest niestety wiele sklepów motoryzacyjnych, które nie wykonują należycie powierzonych im zleceń od klientów. Ze swojej strony polecam sklep https://2407.pl/ , z którego dostawy zawsze przychodzą na czas, w przypadku reklamacji(świat nie jest wolny od błędów ludzkich) zawsze można liczyć na pomoc obsługi. Pozdrawiam ale to sklep z częściami samochodowymi jest a tu jeśli się dobrze orientuję temat dotyczy sklepu z częściami motocyklowymi. 0 Cytuj yamaha-stars.pl
Mario Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2020 Bo to reklama, a nie wpis do tematu z 2017r 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
jaquzie Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 Dzięki za cynk - już nie będzie reklam od tego usera 😇 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
matek Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2023 Sklep motor-x.pl porazka wsylali zle zarowki I maja reklamacje w duppppie po prostu reklamacj nie ma dostales zle do masz pecha komtakt mejlowy prawie zerowy jak odpisza to odpisza telonu nie odbieraja wiec trzymac sie odnich z daleka moze I maja tanio ale ryzykujesz Sam co ci przysla to ci przysla a ty sie bujaj bo juz zaplaciles pozdrawiam wszystkich I przeszczegam z takim sklepem to tylko z daleka 0 Cytuj
karwoj25 Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2023 Zawsze można próbować "dogadać się" przez UOKiK, ale z tym poziomem pisowni raczej nie porywałbym się na takie wyzwanie 😁 4 Cytuj GS500
ro6ert Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2023 Do tego Kolega @matek nie przywitał się, tylko od razu sruuu Dla mnie trochę to mało wiarygodne 🤔 2 Cytuj
ktoś ŁDZ Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2023 Ja z kolei mam pozytywne zdanie o tym sklepie. Kupowałem kilkanaście razy u nich i wszystko się zgadzało oraz nie było problemu z wysyłkami.Pzd.Wysłane z mojego telefonA 2 Cytuj
ralf77 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Witam . Mi również udało się szybko ogarnąć dwa razy zakupy motor-x , pierwsze zamówienie dwa dni ,drugie trzy. Ja polecam. Pozdro 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi