watto Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Witam Wiadomość piszę ku przestrodze. Właśnie miałem nieprzyjemność skorzystania z usług tegoż nieszczęsnego tworu: https://motor-x.pl/ na stronie jest konkretna informacja : WYSYŁKA MAX 48 GODZIN Panowie lecą w tak zwanego "wuja" !!! Wtorek - dzwonię żeby potwierdzić czy towar ze sklepu internetowego jest dostępny, otrzymuje odpowiedź, że jeśli jest na stronie jako dostępny to maja go na półce Rejestruje się, robię zamówienie i przelewam kasę. Czekam, czekam, czekam. Czwartem - pisze wiadomość z zapytaniem jak wygląda sprawa realizacji mojego zamówienia, dostaję odpowiedź: "Witam. Jak zamówienie będzie zrealizowane dostanie Pan powiadomienie i numer listu przewozowego." Piątek godzina 10.00 - dzwoni pracownik sklepu z informacją, że mają problem z zamówieniem, bo właściwie to tego towaru to oni jeszcze nie maja u siebie !!!!! Chwilę sobie pogadałem z pracownikiem, ale efekt oczekiwany: godzina 10.44 dostaje mail'a: NOWY STATUS TWOJEGO ZAMÓWIENIA. Nowy status Twojego zamówienia: Anulowane. I żadnego kurde przepraszam! A ja na jutro umówiłem sie z moto do mechanika pełen nadziei, że będzie miał materiał do naprawy mojego wehikułu. LwG Edytowane 19 Maja 2017 przez watto (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 sklepy internetowe nie mają stanów magazynowych, jak sie sprzeda to zamawiają z hurtowni mając nadzieje że dnia kolejnego bedą mieli u siebie, niestety czesto i gęsto jest tak że z hurtowni towar idzie pare ładnych dni i w tedy d*pa blada 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas131313 Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Dnia 19.05.2017 o 14:54, watto napisał: Witam Wiadomość piszę ku przestrodze. Zamówiłem linke gazy do skutera i okazało sie ze nie jest wkrecana jak w opisie tylko wkładana po rozmowie oczywiscie nie przyjemnej z pracownikem motor-x.pl dowiedziałem sie ze linki są opisywane od strony manetki czy jest z blaszką czy wkładana czy wkrecana bo od gaznika sa jednakowe ,i co sie okazało ze moja linka jest wkładana nie wkrecana z rozmowy zrozumiałem ze akurat moja linka jest opisana z gaznika strony a nie od strony manetki i ze jest wkrecana sptrzedawca sie rozłączył i nie odbiera telefonu Nie polecam złodzieje i oszusci nie wiedzą co sprzedają lub nie maja towaru i sprzedaja co popadnie ,pozdrawiam w załaczeniu wstawiam zdjecie fotki tej linki koncówki wkrecanej LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 21 godzin temu, Altera napisał: Jest niestety wiele sklepów motoryzacyjnych, które nie wykonują należycie powierzonych im zleceń od klientów. Ze swojej strony polecam sklep https://2407.pl/ , z którego dostawy zawsze przychodzą na czas, w przypadku reklamacji(świat nie jest wolny od błędów ludzkich) zawsze można liczyć na pomoc obsługi. Pozdrawiam ale to sklep z częściami samochodowymi jest a tu jeśli się dobrze orientuję temat dotyczy sklepu z częściami motocyklowymi. 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Bo to reklama, a nie wpis do tematu z 2017r 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Dzięki za cynk - już nie będzie reklam od tego usera 😇 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Sklep motor-x.pl porazka wsylali zle zarowki I maja reklamacje w duppppie po prostu reklamacj nie ma dostales zle do masz pecha komtakt mejlowy prawie zerowy jak odpisza to odpisza telonu nie odbieraja wiec trzymac sie odnich z daleka moze I maja tanio ale ryzykujesz Sam co ci przysla to ci przysla a ty sie bujaj bo juz zaplaciles pozdrawiam wszystkich I przeszczegam z takim sklepem to tylko z daleka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Zawsze można próbować "dogadać się" przez UOKiK, ale z tym poziomem pisowni raczej nie porywałbym się na takie wyzwanie 😁 4 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Do tego Kolega @matek nie przywitał się, tylko od razu sruuu Dla mnie trochę to mało wiarygodne 🤔 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoś ŁDZ Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Ja z kolei mam pozytywne zdanie o tym sklepie. Kupowałem kilkanaście razy u nich i wszystko się zgadzało oraz nie było problemu z wysyłkami.Pzd.Wysłane z mojego telefonA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Witam . Mi również udało się szybko ogarnąć dwa razy zakupy motor-x , pierwsze zamówienie dwa dni ,drugie trzy. Ja polecam. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi