Sulik Posted May 16, 2017 Report Share Posted May 16, 2017 Szukam mechanika, który pracował w salonie przy Tulipanie, i robił przeglądy Indiana. Ludzie z salonu mnie ściemniają i nie chcą dać namiarów na niego. Facet się zwolnił po tym jak zamkneli linie Indian i poszedł pracować gdzie indziej. Człowiek ma certyfikat a bez tego tracę gwarancję przy przeglądzie. Nie chce mi się jechać do Wrocławia na wymianę oleju... Jak ktoś coś wie, to będę wdzięczny za pomoc. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielebny67 Posted May 16, 2017 Report Share Posted May 16, 2017 Szukam mechanika, który pracował w salonie przy Tulipanie, i robił przeglądy Indiana. Ludzie z salonu mnie ściemniają i nie chcą dać namiarów na niego. Facet się zwolnił po tym jak zamkneli linie Indian i poszedł pracować gdzie indziej. Człowiek ma certyfikat a bez tego tracę gwarancję przy przeglądzie. Nie chce mi się jechać do Wrocławia na wymianę oleju... Jak ktoś coś wie, to będę wdzięczny za pomoc. Pracuje u GrandysówAle to salon suzuki był 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sulik Posted May 18, 2017 Author Report Share Posted May 18, 2017 Dzięki! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts