Sulik Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Szukam mechanika, który pracował w salonie przy Tulipanie, i robił przeglądy Indiana. Ludzie z salonu mnie ściemniają i nie chcą dać namiarów na niego. Facet się zwolnił po tym jak zamkneli linie Indian i poszedł pracować gdzie indziej. Człowiek ma certyfikat a bez tego tracę gwarancję przy przeglądzie. Nie chce mi się jechać do Wrocławia na wymianę oleju... Jak ktoś coś wie, to będę wdzięczny za pomoc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Szukam mechanika, który pracował w salonie przy Tulipanie, i robił przeglądy Indiana. Ludzie z salonu mnie ściemniają i nie chcą dać namiarów na niego. Facet się zwolnił po tym jak zamkneli linie Indian i poszedł pracować gdzie indziej. Człowiek ma certyfikat a bez tego tracę gwarancję przy przeglądzie. Nie chce mi się jechać do Wrocławia na wymianę oleju... Jak ktoś coś wie, to będę wdzięczny za pomoc. Pracuje u GrandysówAle to salon suzuki był 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulik Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Dzięki! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi