Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PeZet Opublikowano 19 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Proponuje zatem wszystkim chętnym spotkać się w Sobotę o 16:30 pod Auchanem, skąd wyruszymy bezpośrednio pod kościół w Łasku . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_stian Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Czwarteczek, czwarteczek kawałek się przejedziemy 200km nakręcone ledwie na kurs tańca zdążyłem, Emi już czekała z przedmałżeńskim wałkiem Ty uważaj bo na moto to będziesz mógł przez okno popatrzeć😉 Edytowane 19 Maja 2017 przez seba_stian (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atoom Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Proponuje zatem wszystkim chętnym spotkać się w Sobotę o 16:30 pod Auchanem, skąd wyruszymy bezpośrednio pod kościół w Łasku . Czy Auchan na Jana Pawła masz na myśli? Również postaram się być. Edytowane 19 Maja 2017 przez Atoom (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ok chyba większość rzeczy dopiętych... Wrzucam trasę przejazdu https://goo.gl/maps/czVZWJB99PB2Czyli z Łasku przejazd przez Lutomiersk i prosto do Aleksandrowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_stian Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ok chyba większość rzeczy dopiętych... Wrzucam trasę przejazdu https://goo.gl/maps/czVZWJB99PB2 Czyli z Łasku przejazd przez Lutomiersk i prosto do Aleksandrowa. Nie wiem jak teraz ale z Lutomierska na Aleksandrów była straszna droga, same dziury. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Nie wiem jak teraz ale z Lutomierska na Aleksandrów była straszna droga, same dziury.Z wodzierad do lutomierska była masakra. Odnowili tą drogę Wysłane z mojego AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Wypadałoby chyba jeszcze moto przemyć, żeby nie było.... Po ostatnim naszym czwartkowym wypadzie mam normalnie cmentarzysko owadów na owiewkach. Ledwo widać jaki jest kolor maszyny . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) Po ostatnim naszym czwartkowym wypadzie mam normalnie cmentarzysko owadów na owiewkach. Ledwo widać jaki jest kolor maszyny . Hehe u mnie to samo Wysłane z mojego AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Maja 2017 przez _elvis_ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Ja sie pojawie, ale dopiero pod kosciolem, pare minut do 18. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Gratulacje dla Młodych - ja niestety kibicuję Wam "z fabryki", ale nie mniej serdecznie trzymam za Was kciuki! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Proponuje zatem wszystkim chętnym spotkać się w Sobotę o 16:30 pod Auchanem, skąd wyruszymy bezpośrednio pod kościół w Łasku . Gratulacje dla młodej pary popołudnie wolne, więc i ja się pojawię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 I ja również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Ja też muszę myjnie zaliczyć po wczorajszej wieczornej przejażdżce. Mięsa tyle na owiewce że szpachelką można zbierać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterr Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 A o ktorej planowany wyjazd z pod Auchan? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atoom Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Właśnie, o której wyjazd spod Auchan i czy macie na myśli ten na jana Pawła? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Zbiórka 16:30 jak pisał,PeZet. Myślę że o 17:00 trzeba już ruszać, aby dojechać na spokojnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 A o ktorej planowany wyjazd z pod Auchan? Poczekamy pewnie z 10-15 min i jedziemy Właśnie, o której wyjazd spod Auchan i czy macie na myśli ten na jana Pawła? Dokładnie ten, w sumie innego to nawet nie znam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ro6ert Opublikowano 20 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 I się faktycznie chajtnął 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 No i stało się! Dziękujemy z Emilką bardzo, że byliście w tym dniu razem z nami!!! Moment jak podjechaliście pod kościół z "delikatną" przygazówką był bezcenny:) Nie mogłem się powstrzymać od szerokiego banana na twarzy Dzięki za życzenia, obstawa profesjonalna!!! PS. Jeśli macie jeszcze jakieś fotki sprzed kościoła wrzucajcie w tym temacie będę miał na pamiątkę Jeszcze raz dzięki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serwus Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Mam tylko jedno 😉 Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Mam i ja parę fotek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi