DamJan_zdw Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Hej, poszukuję jakiś magików którzy dorobią mi szybę wg własnego schematu ponieważ żadna akcesoryjna nie odpowiada plecaczkowi, bardzo silne podmuchy... ehhh Czy ktoś wie czy tacy specjaliści są gdzieś w okolicy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Moim zdaniem nie znajdziesz nikogo takiego. W przypadku szyby o jaką pytasz wykonanej z plexy(lub innego transparentnego tworzywa) wiązało by się to z docięciem odpowiedniej formatki a następnie poddanie jej procesowi termoformowania i tu pojawia się problem. Nikt nie przygotuje kopyta specjalnie do jednej szyby bo niesie to za sobą ogromne koszta. A z racji tego że to indywidualny projekt amortyzacja kosztów formy musiała by przenieść się na koszt tej jednej "szyby". A nie myślałeś nad deflektorem? Edytowane 15 Maja 2017 przez Bartosz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamJan_zdw Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Tak podejrzewałem. A co do deflektora to owszem myślałem ale to zazwyczaj jak z szybą wiążę się z kupnem i przejażdżką a to już przerabiałem. (wysoki plecaczek i w tym problem) trudno będę kombinować po zlotach, pożyczał i testował jedyne wyjście. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Hehehehe, ... nie można zmienić plecaczka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamJan_zdw Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 To znaczyłoby pójście na łatwiznę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro_ldz Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Hej, pogadaj z MGG: http://www.mgg.com.pl/ do fazera robili mi wyższego turystyka. Jakość akrylu całkiem niezla (brak rys po owadach w przeciwieństwie do oryginału). Pamiętaj o wytrzymałości konstrukcyjnej czachy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Spytaj sie Lostera on mi dorobił na wzór szybę gdy swoja uszkodziłem. http://szybymotocyklowe.pl/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi