DamJan_zdw Posted May 15, 2017 Report Share Posted May 15, 2017 Hej, poszukuję jakiś magików którzy dorobią mi szybę wg własnego schematu ponieważ żadna akcesoryjna nie odpowiada plecaczkowi, bardzo silne podmuchy... ehhh Czy ktoś wie czy tacy specjaliści są gdzieś w okolicy? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Posted May 15, 2017 Report Share Posted May 15, 2017 (edited) Moim zdaniem nie znajdziesz nikogo takiego. W przypadku szyby o jaką pytasz wykonanej z plexy(lub innego transparentnego tworzywa) wiązało by się to z docięciem odpowiedniej formatki a następnie poddanie jej procesowi termoformowania i tu pojawia się problem. Nikt nie przygotuje kopyta specjalnie do jednej szyby bo niesie to za sobą ogromne koszta. A z racji tego że to indywidualny projekt amortyzacja kosztów formy musiała by przenieść się na koszt tej jednej "szyby". A nie myślałeś nad deflektorem? Edited May 15, 2017 by Bartosz (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamJan_zdw Posted May 15, 2017 Author Report Share Posted May 15, 2017 Tak podejrzewałem. A co do deflektora to owszem myślałem ale to zazwyczaj jak z szybą wiążę się z kupnem i przejażdżką a to już przerabiałem. (wysoki plecaczek i w tym problem) trudno będę kombinować po zlotach, pożyczał i testował jedyne wyjście. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek rst1000 Posted May 16, 2017 Report Share Posted May 16, 2017 Hehehehe, ... nie można zmienić plecaczka? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamJan_zdw Posted May 16, 2017 Author Report Share Posted May 16, 2017 To znaczyłoby pójście na łatwiznę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro_ldz Posted May 24, 2017 Report Share Posted May 24, 2017 Hej, pogadaj z MGG: http://www.mgg.com.pl/ do fazera robili mi wyższego turystyka. Jakość akrylu całkiem niezla (brak rys po owadach w przeciwieństwie do oryginału). Pamiętaj o wytrzymałości konstrukcyjnej czachy... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke Posted May 24, 2017 Report Share Posted May 24, 2017 Spytaj sie Lostera on mi dorobił na wzór szybę gdy swoja uszkodziłem. http://szybymotocyklowe.pl/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts