YNC Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 Witam czy ktoś byłby chętny do współdzielenia garażu na Karolewie ? Aktualnie jestem Sam w garażu szukam 2 współgarażowiczów do dzielenia się miejscem i kosztem Info na PW. Pozdrawiam Radek 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romano Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Cześć, możesz mi napisać gdzie jest ten garaż, i jaki jest koszt najmu? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNC Posted June 6, 2017 Author Report Share Posted June 6, 2017 Poszukujemy jeszcze 1 osoby - zapraszam. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OmLeT Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 (edited) W Życiu nie polecam trzymać z kimś motocykli , a tym bardziej Romano z 1 postem to ci mogę powiedzieć gdzie jest manufaktura a nie gdzie motocykle trzymam Ludzie mamy takie czasy , że nawet motocyklistą nie mówi się już pewnych rzeczy bo.... patrz NICO Edited June 9, 2017 by OmLeT (see edit history) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNC Posted June 12, 2017 Author Report Share Posted June 12, 2017 Każdy ma prawo ocenić wg siebie . Kolega mieszka 4 bloki obok .... więc widzę kto co i jak. Nie jest z kosmosu. Z innej beczki to nie każdy na forum ma parcie na pisanie. Część osób po prostu śledzi wpisy starając się wspólnie polecieć w czwartki gdzieś lub szukając info o serwisach czy salonach czy w końcu szukając nowego moto do kupienia ... Reasumując - jeśli nikt nie ma nic w temacie do dodania to temat do zamknięcia. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romano Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Dnia 9.06.2017 o 16:15, OmLeT napisał: W Życiu nie polecam trzymać z kimś motocykli , a tym bardziej Romano z 1 postem to ci mogę powiedzieć gdzie jest manufaktura a nie gdzie motocykle trzymam Ludzie mamy takie czasy , że nawet motocyklistą nie mówi się już pewnych rzeczy bo.... patrz NICO Omlet znasz mnie że się wypowiadasz na mój temat, nie interesuje mnie gdzie trzymasz motocykl, interesowało mnie miejsce na motocykl w mojej okolicy i je znalazłem. Pytanie nie było skierowane do Ciebie to po co na nie odpowiadasz - nabijasz sobie posty? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts