YNC Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Witam czy ktoś byłby chętny do współdzielenia garażu na Karolewie ? Aktualnie jestem Sam w garażu szukam 2 współgarażowiczów do dzielenia się miejscem i kosztem Info na PW. Pozdrawiam Radek 0 Cytuj
Romano Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Cześć, możesz mi napisać gdzie jest ten garaż, i jaki jest koszt najmu? 0 Cytuj
YNC Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2017 Poszukujemy jeszcze 1 osoby - zapraszam. 0 Cytuj
OmLeT Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) W Życiu nie polecam trzymać z kimś motocykli , a tym bardziej Romano z 1 postem to ci mogę powiedzieć gdzie jest manufaktura a nie gdzie motocykle trzymam Ludzie mamy takie czasy , że nawet motocyklistą nie mówi się już pewnych rzeczy bo.... patrz NICO Edytowane 9 Czerwca 2017 przez OmLeT (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
YNC Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2017 Każdy ma prawo ocenić wg siebie . Kolega mieszka 4 bloki obok .... więc widzę kto co i jak. Nie jest z kosmosu. Z innej beczki to nie każdy na forum ma parcie na pisanie. Część osób po prostu śledzi wpisy starając się wspólnie polecieć w czwartki gdzieś lub szukając info o serwisach czy salonach czy w końcu szukając nowego moto do kupienia ... Reasumując - jeśli nikt nie ma nic w temacie do dodania to temat do zamknięcia. 0 Cytuj
Romano Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2017 Dnia 9.06.2017 o 16:15, OmLeT napisał: W Życiu nie polecam trzymać z kimś motocykli , a tym bardziej Romano z 1 postem to ci mogę powiedzieć gdzie jest manufaktura a nie gdzie motocykle trzymam Ludzie mamy takie czasy , że nawet motocyklistą nie mówi się już pewnych rzeczy bo.... patrz NICO Omlet znasz mnie że się wypowiadasz na mój temat, nie interesuje mnie gdzie trzymasz motocykl, interesowało mnie miejsce na motocykl w mojej okolicy i je znalazłem. Pytanie nie było skierowane do Ciebie to po co na nie odpowiadasz - nabijasz sobie posty? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi