Przemyslaw Kedziora Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Witam, pierwszy trip - pierwsze foty. Pozdrawiam Przemek kedziora.co.uk 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzycho Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 kawał motocykla http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif EWE?? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemyslaw Kedziora Posted April 30, 2012 Author Report Share Posted April 30, 2012 kawał motocykla http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif EWE??Jeszcze nie przerejestrowany(EWE - Wieruszów) - mam go od czwartku dopiero:) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzechotnik Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 ...ładny Sztormiak...pozdr... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_sokol Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Ładne moto. Nie ukrywam, że zazdroszczę. Takie mi się marzyło :)Pozdrowienia 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adany_76 Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 ciakawy 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arecki_ELW Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Piękna maszyna... :)Może kiedyś...To teraz czekam na na foty z wyprawy na tej maszynie na Twojej stronie... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nameless Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Przefiltrowałeś te zdjęcia jakoś, bo fajnie wyglądają Zwłaszcza to pierwsze jakby z jakimś filtrem fotograficznym robione. W sam raz do magazynu 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arecki_ELW Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Do magazynu, albo kalendarza, zwłaszcza to pierwsze... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemyslaw Kedziora Posted May 2, 2012 Author Report Share Posted May 2, 2012 Przefiltrowałeś te zdjęcia jakoś, bo fajnie wyglądają Zwłaszcza to pierwsze jakby z jakimś filtrem fotograficznym robione. W sam raz do magazynu Zrobione w raw'ach, później trochę poprawiona ostrość i wygładzone w Aperture - na końcu jeden filtr w Snapseed. Drugie tak samo, ale było późno i nawet nie zobaczyłem że jest pełno paprochów. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztofor Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Bardzo fajny Motorek 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRZEMO EL Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Kolega ma 1000 , nawet jeżdzi 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marol Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Super moto, szukałem takiego ale za bardzo się ceniły:( Pozdrawiam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 klasa ps handbary zdjęte? Osłona silnika doda jeszcze rasowy wygląd 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinGraczykLDZ Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Ciekawa Maszyna! Który rocznik tego motocykla ? Mam do Ciebie pytanie, ABS jest tylko na przednie koło, czy również na tył ? Nigdy nie miałem możliwości sprawdzenia jak działa układ ABS w motocyklu i dlatego pytam ... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemyslaw Kedziora Posted July 19, 2012 Author Report Share Posted July 19, 2012 klasa ps handbary zdjęte? Osłona silnika doda jeszcze rasowy wygląd na handbary niestety musi jeszcze poczekać, tak samo na osłonę. Na ten moment doposażyłem go w komplet kufrów na planowany wyjazd jesienią, więc na razie jestem znowu goły:) Ciekawa Maszyna! Który rocznik tego motocykla ? Mam do Ciebie pytanie, ABS jest tylko na przednie koło, czy również na tył ? Nigdy nie miałem możliwości sprawdzenia jak działa układ ABS w motocyklu i dlatego pytam ... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png Rocznik 2008, ABS naprzód i tył i powiem szczerze, że to naprawdę działa. Przy ostrym hamowaniu przodem układ zbiera także z tyłu. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemski Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Widze Marcin zainteresowanie VS nie ukrywam że na bank kiedys taką maszyną chciałbtm się wybrać na dalszą wycieczkę także Przemo gratuluje niezłego moto a ja poki co posmigam czym innym. Przemo wcisnij jakies zdjecia z kuframi 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragavan Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Śliczna,chciał bym na takiej kiedyś usiąść A zdjęcia profesjonalne 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts