karpiu Posted May 12, 2017 Report Share Posted May 12, 2017 Mam problem z doborem lusterek. Stockowe mi się nie podobają, założyłem akcesoryjne ale praktycznie nic w nich nie widac. Jestem dość szeroki i widzę w nich łokcie Może ktoś miał podobny problem i dobrał jakiś fajny model które nie tylko wyglądają ale i działają? Szersza kierownica nie pomogła niestety 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nejmun Posted May 12, 2017 Report Share Posted May 12, 2017 Z tym szeroki to aż tak nie przesadzaj 😀 Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpiu Posted May 12, 2017 Author Report Share Posted May 12, 2017 Dobrze - jestem gruby 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeZet Posted May 12, 2017 Report Share Posted May 12, 2017 Można skopiować ten pomysł a poważniej, to może to pomoże 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julian85 Posted May 12, 2017 Report Share Posted May 12, 2017 Mam problem z doborem lusterek. Stockowe mi się nie podobają, założyłem akcesoryjne ale praktycznie nic w nich nie widac. Jestem dość szeroki i widzę w nich łokcie Może ktoś miał podobny problem i dobrał jakiś fajny model które nie tylko wyglądają ale i działają? Szersza kierownica nie pomogła niestety Karpiu, a co zrobiłeś z poprzednimi i jak one wyglądają? Ja szukam do siebie czegoś z dłuższymi ramionami, kwestia wyglądu jest dla mnie drugorzędna. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpiu Posted May 13, 2017 Author Report Share Posted May 13, 2017 (edited) Kupiłem to. Zobaczymy jak dojdzie. Universal M10 M8 CNC Aluminum 8mm 10mm Motorcycle Bike Mirror Mount Riser Extender Adapter http://s.aliexpress.com/jMJVjmui (from AliExpress Android) Edited May 13, 2017 by karpiu (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts