karpiu Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 Mam problem z doborem lusterek. Stockowe mi się nie podobają, założyłem akcesoryjne ale praktycznie nic w nich nie widac. Jestem dość szeroki i widzę w nich łokcie Może ktoś miał podobny problem i dobrał jakiś fajny model które nie tylko wyglądają ale i działają? Szersza kierownica nie pomogła niestety 0 Cytuj
nejmun Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 Z tym szeroki to aż tak nie przesadzaj 😀 Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
PeZet Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 Można skopiować ten pomysł a poważniej, to może to pomoże 0 Cytuj
julian85 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 Mam problem z doborem lusterek. Stockowe mi się nie podobają, założyłem akcesoryjne ale praktycznie nic w nich nie widac. Jestem dość szeroki i widzę w nich łokcie Może ktoś miał podobny problem i dobrał jakiś fajny model które nie tylko wyglądają ale i działają? Szersza kierownica nie pomogła niestety Karpiu, a co zrobiłeś z poprzednimi i jak one wyglądają? Ja szukam do siebie czegoś z dłuższymi ramionami, kwestia wyglądu jest dla mnie drugorzędna. 0 Cytuj
karpiu Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) Kupiłem to. Zobaczymy jak dojdzie. Universal M10 M8 CNC Aluminum 8mm 10mm Motorcycle Bike Mirror Mount Riser Extender Adapter http://s.aliexpress.com/jMJVjmui (from AliExpress Android) Edytowane 13 Maja 2017 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi