Daren Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Witam, zakupiłem ostatnio Rometa ZXT50, przejechałem nim 20km, pewnego dnia odpalam go, ten wydawał cichy, ciągle ten sam dźwięk. Na następny dzień po próbie odpalenia nie było już żadnej reakcji, paliwo w nim jest na pewno, a wskazówka pokazuje, ze nie ma. W dodatku po włączeniu klaksona wydaje on tylko cichutki dźwięk. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Aku padlo? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daren Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Jak to sprawdzić? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Miernik na akumulator i zmierzyć. Jak nie masz miernika to inne aku na chwilę i próbować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Zapal z kopajki jak jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daren Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Wieczorem dam znać, dziękuje za szybką reakcje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Podłäcz aku z samochodu i próbuj i sprawdż poziom elektrolitu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daren Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Ale motocykl był nowy, z salonu. Dlaczego padłby po chwili? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Ale motocykl był nowy, z salonu. Dlaczego padłby po chwili? możliwe ze był odpalany ale tylko do testów na zasadzie pokazu anie jedzony wiec w końcu padł pomimo ładowania nawet na postoju. żeby się naładował to trochę czasu musisz zjeździć 2 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 możliwe ze był odpalany ale tylko do testów na zasadzie pokazu anie jedzony wiec w końcu padł pomimo ładowania nawet na postoju. żeby się naładował to trochę czasu musisz zjeździć Może też, że aku było niezwykle słabe. Ale ja bym zmierzył czy nie ma drobnego zwarcia , które powoduje uciekanie prądu w czasie postoju. Wszystko co ucieka powyżej 0,5 Ampera jest już powodem do sprawdzenia. Może być wadliwy przekaźnik, ja tak miałem. Wymiana i prąd nie ucieka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi