MateuszZR7 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witajcie.Dzisiejszego, pięknego, upalnego dnia wspólnie z "Martini" zrodził się pomysł aby 1 Maja zorganizować wyjazd nad zalew do Sulejowa.Wyjazd rano powrót pod wieczór.Plan taki aby spędzić miło czas, popływać trochę, może jakiś mały grill ;)Pogoda ma być taka jak dziś.Kto chętny ??1 - Mateusz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Może pojedźmy trochę dalej nad bardziej czyste i cywilizowane kąpielisko? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Gdzie dokladnie juz wiecie ?Czy decyzja dopiero zapadnie ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dalej ?? bo już słyszałem propozycję 200km w jedną. :(Mogę zaproponować Jezioro Powidzkie ( okolice Słupcy ), podobno jedno z czyściejszych w okolicach.Do Słupcy mamy 140km ( możemy lecieć autostradą, bądź starą trasą Uniejów, Konin )Czy inne propozycje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko000 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 jak coś to sie pisze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Sielpia, ok. 105 km, trasa: Moved Permanently Przelotówka 140-150, zbiórka 9.40 Carrefour - róg Rzgowskiej/Kolumny lub 10.00 w Kruszowie. Wymagane: ręcznik, majtki i dobry humor 1. Mario 2. kuba 3. Michał 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 no i pieknie, ja będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Pomysł fajny jeszcze nigdy tam nie byłem. :)1. Mario2. kuba3. Michał4. Mateusz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Panowie to co i jak konkrety poprosze.Moje gg 2203557.Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 kurcze nie dam rady http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/mad.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Fajnie się to prezentuje, lubię jeziora, tam jeszcze nie byłem, no i tym razem też nie będę.Przelotowa 140-150, hehe ja takiej maksymalnej nawet nie mam .Udanej majówki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Panowie to co i jak konkrety poprosze.Moje gg 2203557.Pozdrawiam.a jak jeszcze konkretniej mam napisać:krem do opalania, czapka z daszkiem lub kapelusz, 10 zł na parking i wodę do picia... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gifproszę o jakąś podpowiedźps. trasa ładna i prosta, to i średnia prędkość powinna nie sprawić problemujeśli byłoby więcej osób chętnych to można by było zrobić 2 grupy, ale chyba trochę za późno http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Lecę się myć i spać, rano widzimy się na Cerfourze. Pozdr. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Właśnie się namyślam czy do Was dołączyć - tylko nie wiem czy będę w stanie, dlatego jutro rano podejmę decyzję 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 no i fajnie tez bede :] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Upolowalem Was wszystkich we wsi jaksonek ( zaraz za sulejowem) jak jechaliscie podczas gdy ja ciezko pracowalem:) poznalem Was odrazu:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ktoś się bawi - by pracować mógł ktoś :)Całkiem było miło (o rysunkach się mówiło), parę moto i 300 km się zrobiło,Sielpia beee, woda płytka i brzydka...ale na szczęście 20 km obok (czyt. 40 parę)była normalna i czysta, choć ciut zimna.Popływane, poopalane i zadowolone, choć zmęczone,jeszcze pewnie najedzone, w karczmie w Kruszowie (ale ja już odpuściłem, zbyt dobrze tam karmią :)Jutro ciut bliżej, nad wodę plany, ma być jeszcze ładny dzień.Guźnia, czyli:http://g.co/maps/3yjxkwyjazd, ok. 10.00, jeśli ktoś chętny to zapraszam. 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ciesze się, że zdecydowałem się jednak pojechać Fajna ekipa, dobra traska i nowe miejscówki zaliczone 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 ja żałuję nie mogłem buuuuuuuu 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 wyjazd bomba:D piwo i woda zimne a gorąco w powietrzu i w chlodnicy suchego http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif kuba powinien prowadzic kazdy wypad super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 dorwałem sie na chwile do komputera to tez chciałem napisać że wyjazd na 6 z plusem!! Ekipa zgrana i wesoła, dotego konwoj na bagaże:D poprostu bomba:DTeraz czekać tylko na kolejny słoneczny weekend i może tym razem ślesin koło konina?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Po wczorajszej wycieczce Suchy musi zmienić nick na MOKRY :DWypad bardzo udany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Jak coś to w niedźwiadach malych koło ślesina mam działke to może na wekend pod namioty? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 mi nie musiałbyś dwa razy powtarzać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 mnie też, już jestem spakowany 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi