Pionuś Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Witam. W dniu 24.05.2017 jest organizowana impreza dla dzieci niepełnosprawnych, która odbędzie się w Zespole Szkól Specjalnych nr 5 przy ul. Plantowej 7 - z okazji XVII WOJEWÓDZKA OLIMPIADA DZIECIĘCA SZKOLNICTWA SPECJALNEGO. Impreza rozpocznie się około godz. 10:00 - fajnie byłoby wspomóc kolegę motocyklistę, który organizuje ową imprezę(celem zaprezentowania swoich maszyn ) . Wszystkich chętnych prosiłbym o ewentualne potwierdzenie chęci uczestnictwa w charytatywnej imprezie w szczytnym celu - z góry dziękuję. Edytowane 7 Maja 2017 przez Pionuś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario.dgla Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Z chęcią pomogę 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Ja z chęcią bym pomógł ale niestety praca ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 zapiszę sobie w kalendarzu, ale nic nie obiecuję, bo to środek tygodnia i nie wiem czy urwę się z pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Chętnie bym się zjawił gdyby to był wickend ale znowu termin jest w środku tygodnia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pionuś Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Wiem że impreza jest w środku tygodnia ale tak jest co rok. Niestety.wszyscy którzy mogą bardzo serdecznie zapraszam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 OK, termin zapisałem, mam teoretycznie czas do 12:00 więc postaram się podjechać na godzinkę lub półtora. 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pionuś Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Ok. Jak dasz rade było by miło. Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 z chęcią pomogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pionuś Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 No dobra, gdzieś się spotykamy czy ewentualni uczestnicy pojawiają się na miejscu? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pionuś Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 (edytowane) Ze względu że niewiem ile osób będzie mogło to jak coś to możemy się umówić na stacji Lukoil na skrzyżowaniu Aleksadrowskiej a Warecka około 09.50 a 09.55 .Jak będę jechał to zajrzę na tą stacje. Jak ktoś chce to może dojechać sam Edytowane 22 Maja 2017 przez Pionuś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Mam tylko nadzieję że prognozy pogody są błędne. Na tą chwilę przed południem 80-90% prawdopodobieństwa deszczu 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pionuś Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Widzialem prognozę. Mam nadzieję że się nie sprawdzi i będzie ok. Oczywiście jak będzie padać to nie jedziemy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario.dgla Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Niech nie pada, bo już moto umyłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 bo już moto umyłem O rzesz ty, a ja lekko przykurzonym mogę ? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pionuś Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Witam wszystkich z powodu pogody impreza została przełożona na poniedziałek 29.05.2017 godzina się nie zmienia 10.00 tylko że wszyscy chętni dojazd pod szkołę własnym zakresie { spotkanie na stacji lukoil odpada bo pracuję akurat w tym terminie i mnie nie będzie } 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Niestety w poniedziałek też odpadam. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Po niedzieli już raczej odpowiednia pogoda będzie, i z chęcią pomogę jeśli praca pozwoli. LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pionuś Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Dla wszystkich chętnych zbiórka jest na parkingu przy skrzyżowaniu ulic Krzemieniecka a Konstantynowska ( parking od strony zoo) o godzinie 9.40 w poniedziałek. Jak komuś pasuje dojechać na własną rękę nie ma problemu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pionuś Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Dzięki za przybycie na imprezkę. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Troszkę pokropiło ale było w sam raz poproszę tylko parę fotek ,:-);-) Edytowane 29 Maja 2017 przez aras sieżyje (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Było świetnie ,kiełba palce lizać,owoce w tak słoneczny dzień rozeszły sie jak świeże bułeczki Mega ubaw ze strażakami .Pozdrowionka dla przybyłych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi