pawelb Posted May 6, 2017 Report Share Posted May 6, 2017 Witam Szukam moto dla dziewczyny na dalsze podróże z unikaniem autostrad i krajówek. Moim faworytem jest BMW x-country (lekki!!) ale jak już znaleźliśmy odpowiedni to pojawiła się idea że może F650GS Dakar byłby też ok - cena bardziej przystępna Więc czy ktoś z Łodzian posiada Dakara w dowolnym stanie tak by moja luba mogła usiąść, zobaczyć czy sięga nogami do ziemi, rękami do kierownicy i czy masa moto jej nie dobije. Zajmiemy maksymalnie 20 minut Taki test pomoże nam zwieńczyć decyzję dot zakupu x-country (albo Dakara ) Pozdrawiam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas Posted May 8, 2017 Report Share Posted May 8, 2017 Nie znam nikogo kto ma wersja dakar w łodzi ale zwykle bmw gs 650 ma chyba wysokosc siedzenia na tej samej wysokości, musialbym sprawdzic bo pewny nie ejstem. A dakar byl na bajzlu 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logan Posted May 8, 2017 Report Share Posted May 8, 2017 Dakar jest wyższy. Koła, zawieszenia i ich skok robią kilka cm różnicy. Kilku znajomych miało, ale wszyscy się już przesiedli na co innego. Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 przy użyciu Tapatalka 0 Quote Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Link to comment Share on other sites More sharing options...
szejk Posted May 8, 2017 Report Share Posted May 8, 2017 Dakara ma właściciel mr-motors w Głownie PAN Darek. Można zapytać czy da się przymierzyć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts