Bulba Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Spoko spoko Temat nie jest zamkniety Wlasnie mnie zaitrygowal ten niby syf Syf to robi plyn chlodniczy a nie woda destylowana Kompa chlodze woda i mam porownanie Na WD bylo OK a na plynie chlodniczym zebral mi sie jakis osad na blokach wodnych Chust wie co to jest Ja wiem ze to nie jest forum komputerowe, ale dzieki przezroczystym TOPom widze co sie dzieje. Plyn chlodniczy musi byc w sprzecie ze wzgedu wlasnie na temperature wzrenia i nie ma to tamto No chyba ze ktos chce zagotowac sprzet ))) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 może nie ten co potrzeba lub miedź z alu pomieszana do chłodnic amelinowych jest 5/6 rodzai płynu, może wystarczy zmienić na bardziej ochronny ale to się wiąże z wymianą wszystkich uszczelek i kilkukrotnym płukaniem układu, nie są zamienne 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 "-Gratulacje, rozbił Pan bank! -a ja tylko pociągnął..." Proszę nie wszczynać karczemnej awantury TAK JEST psze Pana Koper Fakt, cała sytuacja tak mnie rozbawiłą... znaczy jedno stwierdzenie że nawet jak zmywałem to parskałem śmiechem... Lusiu, musiał aż sobie z tego sygnaturke zrobić... bo faktom trudno zaprzeczyć Co do płynu, Bulba ma racje... Z płynu wydziela sie chyba glikol i robi taki biały szlam/maź w układzie. Ale zato woda jak nie jest destylowana to zostawia kamień. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi