Piuriel Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Proponuje jednak przejechac sie jednym i drugim. Koniecznie przetestuj wszystko. Tylko wyzbądź się stereotypów o "egzotykach", które są de facto produkowane za płotem a kawasaki za morzem 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 no masz a post wczesniej (nie Ty) napisane ze wymusza pozycje zdecydowanie bardziej niz z1000sx pozostaje sie poprzysiadac Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) https://youtu.be/636XDL2N5Io?t=2m36sPierwsze słowa testującego po kilku metrach... Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Mateusz lubie cie ale odkąd pamiętam cały czas tylko słyszę że ducati to lepsze bo to, ducati fajniejsze bo tamto, no kurcze jest tyle fajnych marek że nie trzeba sie skupiać tylko na tych ducati, tobie się podobają i ok ale nie próbuj na siłę wszystkich do nich przekonywać, gdyby one wszystkie były takie za***iste to nie byłaby ich taka garstka jak jest teraz, są to maszyny specyficzne o zupełnie innej kulturze pracy, średnio ładne jak dla mnie, o awaryjności ducati też już wiele słyszałem, także wystarczy raz wyrazić swój pogląd a nie gadać non stop że kto nie ma ducati ten jeździ na złomie bo tak to można odczytywać z twoich wypowiedzi. Ile poza ducati miałeś marek, nie mówie o testowaniu na godzine czy dzień tylko że przelatałeś sezon ? 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Kluczowym parametrem tutaj jest cena. Kawę kupię za +/- 30tyś kilkuletnią może od 1 właściciela z małym przebiegiem, jest takie prawdopodobieństwo. Supersport jest 1 sztuka nowa za 63tyś. Co ciekawe kawa to też 60tyś za nową. Póki co nie mam aż takich aspiracji aby wykładać taka flote na moto. Wiem, że nie jest to marka wysokich lotów, ale nie jest to też jakiś niski budget. Według mnie suzi i kawa stoją na równi porównując na własną rękę to co do tej pory widziałem więc jakość "ujdzie" Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez crazyy (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Dla mnie każdy motocykl jest ciekawy, i te małej mocy i tej dużej. Oczywiście są różne przekonania np. małe kanapy, cienkie jak naleśnik. d*pa boli, wysiedzieć nie można ale przed kumplami ani mru mru. Bo na postoju ma bardziej smukły kształt. To samo jest z dosiadem, manetki nisko, prawie przy przednim kole ale tak ma być bo Marquez podobnym sprzętem jeździ. A to, że to sprzęt torowy to już nikt nie wspomina. I to jest też piękno używania takiego sprzętu, nadgarstki odpadły, dupsko odgniecione a banan na twarzy. Nie ma najlepszego sprzętu, są przekonania i odczucia. Wsiadam na sprzęt i na serce nie potrzebuje pigułek. Ot takie lekarstwo, wystarczy trochę paliwa w baku. Ciuchy nie muszą być najdroższe, i sprzęt może być starszy byleby pracował w rytmie z moją pikawą. LWG4LH Znaczy bo zapomniałem, najlepszym motocyklem jest Aprilia Futura RST 1000. Jak inaczej twierdzisz to już nie żyjesz hehehehehe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi