Tomi Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Poszukuję ekipy do remontu mieszkania (56m2). Są to 2 pokoje, kuchnia, łazienka i przedpokój. Zakres prac: - Wylewka samopoziomująca (równanie podłóg) w pokojach, skuwanie podłogi w kuchni i łazience - ma być jeden poziom w całym mieszkaniu. - Wyrwanie ościeżnic i montaż nowych drzwi (4szt) - Skuwanie łuków (przy suficie) - Wyburzenie ścian (ścianki mają ok 10cm grubości) - Równanie ścian (tynk, gładź, malowanie) - Zabudowa podwieszany sufit (schodek od ścian) - Podwieszane sufity w kuchni, przedpokoju i w łazience - Kompletne przerobienie hydrauliki - Kompletne przerobienie instalacji gazowej - Wymiana kompletnej instalacji elektrycznej - Prace przy grzejnikach (modyfikacja umiejscowienia) - Wymiana pionu kanalizacyjnego na wysokości piętra - Montaż zestawu podtynkowego - Montaż podwieszanej toalety (geberit) - Układanie płytek (przedpokój, kuchnia, łazienki - podłogi, kuchnia i łazienka - ściany) - Położenie ozdobnego tynku w przedpokoju Prosiłbym o zgłoszenie się osób/ekip, które są w stanie wykonać te prace maks. w 2 miesiące (posiadają odpowiednią wiedzę i potrzebne umiejętności). Wszystkie zgłoszenia proszę ze zdjęciami realizacji lub linkami do stron. Skontaktuję się z wybranymi w celu oględzin i szczegółowej wyceny. Jeśli macie jakiekolwiek ekipy, które moglibyście polecić i poręczyć za nich będę wdzięczny za kontakt. Zależy mi na solidnej, godnej zaufania ekipie. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
jaquzie Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 mi zawsze robił kumpel - jest dobry w te klocki, więc niżej masz namiary. http://daniel-wanisiewicz.pl.tl/ na stronie również cenniki, galerie etc. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
jaszczomb Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2018 Pozwolę sobie odkopać temat. Poszukuję osoby/ekipy do wykonania gładzi/sufitów podwieszanych, kuchni kompleksowo i łazienki. Niestety polecony przez @jaquzie Daniel ma terminy dopiero na przyszły rok, co zupełnie mi nie odpowiada. Macie jakieś inne firmy godne polecenia? 0 Cytuj
engii5 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Nie wiem jak z terminami, ale fachowcy świetni http://firmabudowlanawalczak.pl 0 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2019 (edytowane) odświeżę temat szukam ekipy do remontu mieszkania - od dewelopera, czyli wymagane jest wszystko ekipa z mózgiem, bo mieszkanie od zera, wiec plany mogą się zmienić aby mieszkanko było zrobione fajnie i wygodnie. Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Pajmon Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2019 Namiary poszły na priv 0 Cytuj
MartaCrystal Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2019 (edytowane) To teraz ja odkopie troche, potrzebuje kogos do polozenia kafelkow/gresu na balkonie. Bedzie z 5m2, duzo ciecia. Co do wyboru gresu, kleju itp zabawek licze na fachowa pomoc tegoz mistrza Edytowane 25 Czerwca 2019 przez MartaCrystal (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Dzery Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 Też szukam osoby - specjalisty, który najprawdopodobniej powinien mieć m.in. papiery inżyniera budowy/architekta. Gdzie takiego znajdę? 🙄 Chcę wyburzyć ścianę nośną (wstawić nadproże) w domu (bez dokumentacji) - chcę się dowiedzieć co i jak i czy w ogóle mogę. Oraz potrzebuję porady dot. instalacji C.O. z kotłem na groszek - rozbudowa/modernizacja. 0 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2019 On 6/29/2019 at 12:48 AM, Dzery said: Też szukam osoby - specjalisty, który najprawdopodobniej powinien mieć m.in. papiery inżyniera budowy/architekta. Gdzie takiego znajdę? 🙄 Chcę wyburzyć ścianę nośną (wstawić nadproże) w domu (bez dokumentacji) - chcę się dowiedzieć co i jak i czy w ogóle mogę. Oraz potrzebuję porady dot. instalacji C.O. z kotłem na groszek - rozbudowa/modernizacja. Polecam pana Kantora - http://tommydesign.pl/ 0 Cytuj
Pajmon Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 @MartaCrystal a może zamiast płytek? Pozdrawiam 0 Cytuj
MartaCrystal Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2019 @Pajmon wszystko kwestia ceny, bo juz mi sie budzet na to nowe mieszaknie nie dopiąl - kilka awarii i tysiące lecą... 0 Cytuj
YNC Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2019 Zdecydowanie polecam żywicę - łatwiejsza w utrzymaniu (zdanie fachowca -> żony ) , do tego jak fajnie zrobione czytaj z zatopionymi płatkami tzw. chipsami to wygląda już mega :D 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi