Tomi Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Poszukuję ekipy do remontu mieszkania (56m2). Są to 2 pokoje, kuchnia, łazienka i przedpokój. Zakres prac: - Wylewka samopoziomująca (równanie podłóg) w pokojach, skuwanie podłogi w kuchni i łazience - ma być jeden poziom w całym mieszkaniu. - Wyrwanie ościeżnic i montaż nowych drzwi (4szt) - Skuwanie łuków (przy suficie) - Wyburzenie ścian (ścianki mają ok 10cm grubości) - Równanie ścian (tynk, gładź, malowanie) - Zabudowa podwieszany sufit (schodek od ścian) - Podwieszane sufity w kuchni, przedpokoju i w łazience - Kompletne przerobienie hydrauliki - Kompletne przerobienie instalacji gazowej - Wymiana kompletnej instalacji elektrycznej - Prace przy grzejnikach (modyfikacja umiejscowienia) - Wymiana pionu kanalizacyjnego na wysokości piętra - Montaż zestawu podtynkowego - Montaż podwieszanej toalety (geberit) - Układanie płytek (przedpokój, kuchnia, łazienki - podłogi, kuchnia i łazienka - ściany) - Położenie ozdobnego tynku w przedpokoju Prosiłbym o zgłoszenie się osób/ekip, które są w stanie wykonać te prace maks. w 2 miesiące (posiadają odpowiednią wiedzę i potrzebne umiejętności). Wszystkie zgłoszenia proszę ze zdjęciami realizacji lub linkami do stron. Skontaktuję się z wybranymi w celu oględzin i szczegółowej wyceny. Jeśli macie jakiekolwiek ekipy, które moglibyście polecić i poręczyć za nich będę wdzięczny za kontakt. Zależy mi na solidnej, godnej zaufania ekipie. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 mi zawsze robił kumpel - jest dobry w te klocki, więc niżej masz namiary. http://daniel-wanisiewicz.pl.tl/ na stronie również cenniki, galerie etc. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Pozwolę sobie odkopać temat. Poszukuję osoby/ekipy do wykonania gładzi/sufitów podwieszanych, kuchni kompleksowo i łazienki. Niestety polecony przez @jaquzie Daniel ma terminy dopiero na przyszły rok, co zupełnie mi nie odpowiada. Macie jakieś inne firmy godne polecenia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engii5 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Nie wiem jak z terminami, ale fachowcy świetni http://firmabudowlanawalczak.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 (edytowane) odświeżę temat szukam ekipy do remontu mieszkania - od dewelopera, czyli wymagane jest wszystko ekipa z mózgiem, bo mieszkanie od zera, wiec plany mogą się zmienić aby mieszkanko było zrobione fajnie i wygodnie. Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Namiary poszły na priv 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 (edytowane) To teraz ja odkopie troche, potrzebuje kogos do polozenia kafelkow/gresu na balkonie. Bedzie z 5m2, duzo ciecia. Co do wyboru gresu, kleju itp zabawek licze na fachowa pomoc tegoz mistrza Edytowane 25 Czerwca 2019 przez MartaCrystal (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzery Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Też szukam osoby - specjalisty, który najprawdopodobniej powinien mieć m.in. papiery inżyniera budowy/architekta. Gdzie takiego znajdę? 🙄 Chcę wyburzyć ścianę nośną (wstawić nadproże) w domu (bez dokumentacji) - chcę się dowiedzieć co i jak i czy w ogóle mogę. Oraz potrzebuję porady dot. instalacji C.O. z kotłem na groszek - rozbudowa/modernizacja. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 On 6/29/2019 at 12:48 AM, Dzery said: Też szukam osoby - specjalisty, który najprawdopodobniej powinien mieć m.in. papiery inżyniera budowy/architekta. Gdzie takiego znajdę? 🙄 Chcę wyburzyć ścianę nośną (wstawić nadproże) w domu (bez dokumentacji) - chcę się dowiedzieć co i jak i czy w ogóle mogę. Oraz potrzebuję porady dot. instalacji C.O. z kotłem na groszek - rozbudowa/modernizacja. Polecam pana Kantora - http://tommydesign.pl/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 @MartaCrystal a może zamiast płytek? Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 @Pajmon wszystko kwestia ceny, bo juz mi sie budzet na to nowe mieszaknie nie dopiąl - kilka awarii i tysiące lecą... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YNC Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Zdecydowanie polecam żywicę - łatwiejsza w utrzymaniu (zdanie fachowca -> żony ) , do tego jak fajnie zrobione czytaj z zatopionymi płatkami tzw. chipsami to wygląda już mega :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi