adany_76 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 W mojej kawie padł rozrusznik . wziąłem się osobiście za wymianę czy może ktoś podpowiedzieć czy łańcuszek na rozruszniku ma być aż tak luźny ? .Co prawda jest w swoich prowadnicach , ale jest cholernie luźny . Do tej pory chodził bez zarzutu nie hałasował . Zachciało mi się umyć moto i za bardzo potraktowałem go karcherem dostało się do niego wody i zrobił zwarcie . rozrusznik już zrobiony ale nie wiem czy montować go na starym łańcuszku. 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Szczerze mówiąc, jak nie hałasował na starym to możesz spróbować montować. A jakie są koszta nowego łańcuszka? 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 nie mam pojęcia i nawet nie wiem gdzie go można dostać . 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 może zmontuj, i jak nic nie bedzie krzyczeć lub wydawać innych dźwięków niepożądanych to zostaw. 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi