Yoshii89 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Powitać, postanowiłem przedstawić Wam moją SV-ke. Długo dojrzewałem do tego motocykla, trochę się obawiałem, po tym co przeczytałem w necie, ale po przejechaniu 1000 km rysuje mi się obraz zgoła inny niż to ludzie opisują . Wcześniej miałem dwa motocykle wszystkie 4 cylindrowe i fakt SV wymusza trochę inną technikę jazdy, ale jest przyjemna. Spalanie na poziomie 5,5 litra no i ten dzwięk silnika V2 cudo ! Lakier trochę zmęczony, postanowiłem okleić folią - nie wyszło do końca tak jak oczekiwałem, bedzie poprawka Wydech Leo Vince daje rade, akcesoryjne owiewki, kiera i manetki 2 Cytuj
Fresh Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Kolejna SV-ka. Bardzo milo tu ja widziec. Tylko mam jedno pytanie. Jak osiagnales spalanie na poziomie 5,5l? To wynik z jazdy po trasie? 0 Cytuj
Yoshii89 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Wyszła trasa mieszana po 500 km. Od poprzedniego właściciela też słyszałem że spalanie tego motocykla przy normalnej jeździe nie przekracza 6 litrów 0 Cytuj
Fresh Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 To moja jest rok starsza od Twojej i takiego wyniku nigdy nie mialem. Byc moze musze jechac na jakas regulacje ale w zeszym roku mechanik mowil ze wszystko jest ok. W miescie mniej niz 7 nigdy nie udalo mi sie osiagnac, a jakos szczegolnie nie ganiam. 0 Cytuj
Yoshii89 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Póki co jeszcze się oswajam z SVką więc też nadwyraz ostrożnie jeżdżę może dlatego taki wynik 0 Cytuj
Fresh Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Byc moze. To daj znac jak juz troche potestujesz i bedziesz mial wiecej info. Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Fresh (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
crazyy Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 To raczej na pewno efekt początków na nowy sprzęcie. Moje 1800 na początku spalało 5,5 litra szok po prostu nieosiągalne w tym motocyklu, ale to był pierwszy zbiornik. Drugi natomiast zniknął w oczach wyszło 10.3 Aktualnie już się "wypałowałem" i powtarzam spalanie 6-7,5 l Ciebie też to czeka 0 Cytuj
Yoshii89 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Pewnie tak Na początku wole nie przesadzać 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi