cr2sher Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Cześć,przymierzam się do zakupu takiego motoru z 2001r. proszę o Wasze opinie, wady i zalety takiego motoru.Pozdrawiam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRZEMO EL Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Jaka kase przeznaczasz????? na moto 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajejman Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Jako uzytkownik olejaka,bede chwalil ten silnik.Prosta budowa silnik ciezki do zarzniecia.Nie wiem tylko z ktorego rocznika byly zawory na plytkach a ktore na srubach.Na plytkach bardziej klopotliwa regulacja.Nie wszystkim tez pasuje kultura pracy silnika.Stuka puka,klekocze....A poza tym nic wiecej nie wiem.Nie mialem gsxf :-) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr2sher Posted May 6, 2012 Author Report Share Posted May 6, 2012 No własnie zakupiliśmy GSXF więc teraz trzeba będzie poczekać i wybadać ten motor 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzejdzej Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 wrzuć jakies fotki jego 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x10d Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Po pierwsze - do powitalni zapraszam, bo chyba najpierw wypada sie przywitac ;)Po drugie - gratulacje zakupu jajeczka ;)Po trzecie: Nie wiem tylko z ktorego rocznika byly zawory na plytkach a ktore na srubachW GSXFach plytki byly tylko w latach 92 do 94, wiec tylko w niektorych imbrykach, a kolega tutaj jajko zakupil, wiec wszystko na srubkach. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr2sher Posted May 8, 2012 Author Report Share Posted May 8, 2012 W GSXFach plytki byly tylko w latach 92 do 94, wiec tylko w niektorych imbrykach, a kolega tutaj jajko zakupil, wiec wszystko na srubkach.jeszcze nie wiem o czym mówicie ale pewnie nie długo sie dowiem :Ppozdro 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x10d Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 jeszcze nie wiem o czym mówicie ale pewnie nie długo sie dowiemTo dowiesz sie od razu Chodzilo o regulacje zaworow - jak sa zawory na srubkach, to prostsza sprawa z regulacja niz na plytkach - jesli w ogole masz zamiar sam sie w takie rzeczy bawic 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr2sher Posted May 8, 2012 Author Report Share Posted May 8, 2012 No właśnie mam zamiar może nie w tym sezonie ale w przyszłym albo pomiędzy. Ale do tego potrzebuję zdobyć "trochę" więcej wiedzy 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_92 Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Podłącze się pod temat,mam zamiar kupić Suzuki GSXF 600 z roku 2000-2002,czy za jakies 7-8 tyś można coś sensownego kupić 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x10d Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Podłącze się pod temat,mam zamiar kupić Suzuki GSXF 600 z roku 2000-2002,czy za jakies 7-8 tyś można coś sensownego kupićCo do podanych cen, to wydaje mi sie spokojnie tak. Ale jak juz jezdziles jawa 350, to polecam Ci raczej 750 niz 600 - jednak te troche mocy wiecej sie przydaje, a ogarniesz bez problemu. Sledz tez ogloszenia w gieldzie na gsxf.pl - tam sporo sprzetow jest 'znanych' uzytkownikom wortalu, wiec latwiej sie wystrzec miny. Tak czy siak, powodzenia w zakupie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_92 Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Co do podanych cen, to wydaje mi sie spokojnie tak. Ale jak juz jezdziles jawa 350, to polecam Ci raczej 750 niz 600 - jednak te troche mocy wiecej sie przydaje, a ogarniesz bez problemu. Sledz tez ogloszenia w gieldzie na gsxf.pl - tam sporo sprzetow jest 'znanych' uzytkownikom wortalu, wiec latwiej sie wystrzec miny. Tak czy siak, powodzenia w zakupie Też biorę pod uwagę 750 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_92 Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Co sądzicie o tymhttp://otomoto.pl/suzuki-gsx-f-katana-gsxf-750-M3194084.html 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinGraczykLDZ Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Miejscowość Daleszyce to zagłębie krętaczy i oszustów. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem. Miałem okazje kilka razy wybrać się w tamte strony na zakupy - głównie ciężarówki i naczepy. Są bardzo dobrze rozwinięci pod względem lakierowania, samochody wyglądają na prawie nowe. Ciężko powiedzieć mi na temat tego konkretnego modelu. W tym przypadku nie wiarygodny jest przebieg. Stanowczo za mały. Lakier wygląda na świeży, powinien posiadać ślady użytkowania. Poczekaj na opinie innych użytkowników forum. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_92 Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Przebieg pewnie po korekcie Ile robicie km w jednym sezonie ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bison Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 Witam, Tez mialem dylemat w wyborze silnika, wiecej ogloszen bylo na 600 W koncowym efekcie 750 kupiona w tym sezonie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soltys Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 jj 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzikenzzz Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Cześc ja mam gsx750f 91r naprawdę fajny motor.Jeżeli chodzi o nowszy model też jest naprawdę poczciwym olejakiem bierz 750 bez gadania. Ten motocykl wiele wybacza a, to ważne na początek. siedzenie na nim nie jest męczące a, mam 198cm wzrostu. Moto dość duże i waży jedyne 230kilo. Części nie są take drogie i w ogóle raczej jest mało awaryjne. Polecam!!!!! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts