Szkoła Motocyklowa Turbo Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 W ramach inauguracji działań sekcji gymkhanowej ośrodka Turbo z Pabianic, zapraszamy na drugi trening cyklu zajęć Miejsce: plac manerwowy ośrodka Turbo - ul. Lutomierska 46 w Pabianicach. Czas: sobota 29 kwietnia, godzina 16.00.Prowadzący: Robert Chmielewski Cel spotkania jest prosty: zabrać w jednym miejscu o określonej godzinie osoby zainteresowane uprawianiem gymkhany amatorsko, rekreacyjnie i wyczynowo - zawodniczo. Chcę zainaugurować cykliczne spotkania na placu przy ul. Lutomierskiej, mające na celu zagospodarowanie energii drzemiącej w motocyklistach, w sposób bezpieczny i dający maksymalnie dużo frajdy Zbiórka o godzinie 16-ej na placu. Zakończenie szkolenia ok. 18-ej. Do zobaczenia. Robert Trening maksymalnie dla 12 osób więc chętni proszę przesłać potwierdzenie przybycia na meila : info@turbo.auto.pl w tylule wpisując nazwę i datę wydarzenia,imię,nazwisko,telefon kontaktowy.Pozdrawiam Robert 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robcio Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 dowolny typ motocykla? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logan Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 dowolny typ motocykla? Tak zaczynał kolega z 86, Ravender 1 Quote Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Link to comment Share on other sites More sharing options...
julian85 Posted April 28, 2017 Report Share Posted April 28, 2017 Trening aktualny? Pogoda nie rozpieszcza... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szkoła Motocyklowa Turbo Posted April 29, 2017 Author Report Share Posted April 29, 2017 Była piekna pogoda 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts