Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 W ramach inauguracji działań sekcji gymkhanowej ośrodka Turbo z Pabianic, zapraszamy na drugi trening cyklu zajęć Miejsce: plac manerwowy ośrodka Turbo - ul. Lutomierska 46 w Pabianicach. Czas: sobota 29 kwietnia, godzina 16.00.Prowadzący: Robert Chmielewski Cel spotkania jest prosty: zabrać w jednym miejscu o określonej godzinie osoby zainteresowane uprawianiem gymkhany amatorsko, rekreacyjnie i wyczynowo - zawodniczo. Chcę zainaugurować cykliczne spotkania na placu przy ul. Lutomierskiej, mające na celu zagospodarowanie energii drzemiącej w motocyklistach, w sposób bezpieczny i dający maksymalnie dużo frajdy Zbiórka o godzinie 16-ej na placu. Zakończenie szkolenia ok. 18-ej. Do zobaczenia. Robert Trening maksymalnie dla 12 osób więc chętni proszę przesłać potwierdzenie przybycia na meila : info@turbo.auto.pl w tylule wpisując nazwę i datę wydarzenia,imię,nazwisko,telefon kontaktowy.Pozdrawiam Robert 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 dowolny typ motocykla? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 dowolny typ motocykla? Tak zaczynał kolega z 86, Ravender 1 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Trening aktualny? Pogoda nie rozpieszcza... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Była piekna pogoda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi