Logan Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Jeszcze odpowiadając na pytanie z 1-go postu: Szukałeś tego tematu? https://motocykle-lodz.pl/topic/5203-spotkania-%C5%82%C3%B3d%C5%BA/ Mam nadzieję za jakiś sezon, czy dwa wrócić do endurowania i chętnie wtedy też się przyłączę 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 tak, dzięki o to chodziło ale jak widzisz temat nie miał wzięcia więc może i dobrze, że nie znalazłem i zaczęliśmy na nowo. Mam nadzieję, że w tej sytuacji również wątek nie umrze na drugiej stronie ja tak miałem z szosowaniem, przejadło się, teraz zmiana, jest enduro i masa nowych doświadczeń, więc jest ciekawie - jestem na etapie wyglądania przez okno i czekania na moment, żeby jak najszybciej wyruszyć ale ale nie przy temp poniżej 10st. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 W lesie jest zawsze ciepło ja chyba dzisiaj się chwilę przewietrzę. Może się znajdzie ktoś chętny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Dzisiaj nie ale w weekend nie pewno. No chyba że będzie padać.. Ewentualnie jutro spontan:-) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 40 min po lasach i człowiek zgrzany nieźle Choć dzisiaj raczej podłamany poziomem swoich umiejętności :/ Ale ktoś wyrzucił w błoto calkiem dobry samochód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Spoko nie przejmuj się. Zrobimy szkolenie zaraz. Trzeba zebrać tylko listę chętnych. Jutro spontan 17-17:30 tym razem pd-zach? Warunek żeby nie padało i było więcej niż 8st na +. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Temperatura Panowie dzis byla bardzo ok. Bylem na zwirowni na Nowosolnej. To byl naprawde spontan spontat decyzja zapadla w ciagu 5 min dlatego nie dawalem cynku. Moze w weekend bedzie czas ..... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Na żwirownie chciałbym już pojechać na kostce ale chciałem jeszcze wkoło komina pośmigać trochę i w związku z tym odkładam zmianę opon. fotki jakieś byś wrzucił tak żeby poczuć klimat - wiem, że dużo w sieci ale swoje to swoje. dzisiaj póki co się kitłasi ta pogoda.. ale w razie co są chętni? Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez 3voQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Dzis odpadam wyjechany poza Lodz do wieczora Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Pogoda nienajgorsza. Godzinkę wygospodaruję na małe wietrzenie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zaczęło padać. Auto i na termy zatem. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Czy ktoś jutro ma zamiar i chęci polatać ? Godz do ustalenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Ja chętnie się przewietrze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Startuje ok 16 z bracholem. Start z okolic Selgrosa krzakami wzdluz A1 na poludnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Ja na jutro zbieram chętnych. Czas i traska do dogadania. Jeśli będzie padać to odpadam bo przeziębienie mnie coś bierze. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Dawaj cynk chociaz jutro moze byc lipa z czasem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 10 dzisiaj? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Może 11? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 potwierdzam ja tak 11-11:30 piszcie gdzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Dobra. Ja sobie zatankuje przed. Może dzisiaj południe? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Dla mnie ok - mam 150-200km do tankowania i nie wiem czy tankować czy starczy:PUstalmy dokładne miejsce zbiórki i godzine 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Na 170km to mi cały bak wystarcza No to jak południe to może koło lotniska się spotkamy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Ok może tam gdzie kiedyś była gymkhana na tym placyku na pienistej ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Mnie pasuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Trzeba chyba warstwy dołożyć przeciwwiatrowe bo zawiewa. 11:15-11:30 na placyku. Zaoram teren dla was:-) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi