Suchy-wolk Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Nie mogę się doczekać aktualizacji fotek i dźwięku na żywo - gratuluję zakupu 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Smooth, widzę poprzednia koncepcja co do kształtu padła?No składaj i idziemy pośmigać 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Smooth, widzę poprzednia koncepcja co do kształtu padła?Padła, bo moje finanse padły Ale co ma wisieć nie utonie 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 no no, dokładniezrób też zapas klamek i dźwigni biegów 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 No, u mnie się w końcu trochę się ruszyło z modyfikacjami. Jest już nowy wydech Jardine, nowa pompa hamulcowa (przełożona z Buella 1125), filtr powietrza K&N i zmodyfikowana mapa zapłonu. Z tego wszystkiego najbardziej cieszy mnie nowa pucha. Przez całą drogę z Włocławka do Łodzicieszyłem się jak dziecko, dojechałem lekko głuchy ale szczęśliwy Puchę w akcji można posłuchać pod tym linkiem, ale na żywo robi dużo większe wrażenie 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 no no gratuluję Łukasz 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 bardzo ciekawa maszynka ;] i ta tylna zębatka <333 xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Smooth... WOW!!! Zmiana na super! Wpadaj w czwartek! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Ekstra dźwięk - ciekawe jak ma się na wysokich obrotach http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Bardzo ładny i wygląd i dźwięk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Ciekawie brzmi i nie za dużo basu co akurat dla mnie jest plusem. Jak odkręcasz też nie ma tragedii, przynajmniej na filmiku a słuchałem w słuchawach an uszach Zmiana na plus! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 pięknie mruczy 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Bardzo porządny wydzior Ciekawe jak brzmi na żywo...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicram Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 ładny sprzęcik , śmigałem xb12s ale jak dla mnie jedyną wadą tych moto to 5 biegowa skrzynia. No i dla mnie był za wolny . Ale sprzęt ponad przeciętny 0 Cytuj ==============================Mercedes CLA 45 AMG Klub Polska - MV AGUSTA DRAGSTER RR 2016 - Aprilia RSV4 2014 SC-Project - Suzuki GSXR 1000 K6 RaceFIT- Honda CB1000R 2009r PCIII, GP RACEFIT- Buell 1125 CR 4000KM- Yamaha FZ1 15000KM - crash- Buell XB12S- Suzuki GSX-r 1000 K2 15000KM- Suzuki GSX-F 600 12000KM https://www.youtube.com/user/nicram82b YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi