Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Buell Lightning Cityx Xb9Sx - 2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę się doczekać aktualizacji fotek i dźwięku na żywo - gratuluję zakupu :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Smooth, widzę poprzednia koncepcja co do kształtu padła?No składaj i idziemy pośmigać :smile:

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Opublikowano

Smooth, widzę poprzednia koncepcja co do kształtu padła?

Padła, bo moje finanse padły :smile: Ale co ma wisieć nie utonie ;)
Opublikowano

no no, dokładniezrób też zapas klamek i dźwigni biegów :biggrin:

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No, u mnie się w końcu trochę się ruszyło z modyfikacjami. Jest już nowy wydech Jardine, nowa pompa hamulcowa (przełożona z Buella 1125), filtr powietrza K&N i zmodyfikowana mapa zapłonu. Z tego wszystkiego najbardziej cieszy mnie nowa pucha. Przez całą drogę z Włocławka do Łodzicieszyłem się jak dziecko, dojechałem lekko głuchy ale szczęśliwy ;)

Puchę w akcji można posłuchać pod tym linkiem, ale na żywo robi dużo większe wrażenie ;)

Opublikowano

no no gratuluję Łukasz :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

bardzo ciekawa maszynka ;] i ta tylna zębatka <333 xD

Opublikowano

Smooth... WOW!!! Zmiana na super! Wpadaj w czwartek! :smile:

icon3.png
Opublikowano

Bardzo ładny i wygląd i dźwięk

Opublikowano

Ciekawie brzmi i nie za dużo basu co akurat dla mnie jest plusem. Jak odkręcasz też nie ma tragedii, przynajmniej na filmiku a słuchałem w słuchawach an uszach :biggrin:

Zmiana na plus!

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

pięknie mruczy

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

Bardzo porządny wydzior ;)

Ciekawe jak brzmi na żywo...?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ładny sprzęcik , śmigałem xb12s ale jak dla mnie jedyną wadą tych moto to 5 biegowa skrzynia. No i dla mnie był za wolny . Ale sprzęt ponad przeciętny :riding:

==============================
Mercedes CLA 45 AMG Klub Polska

- MV AGUSTA DRAGSTER RR 2016

- Aprilia RSV4 2014 SC-Project

- Suzuki GSXR 1000 K6 RaceFIT
- Honda CB1000R 2009r PCIII, GP RACEFIT
- Buell 1125 CR 4000KM
- Yamaha FZ1 15000KM - crash
- Buell XB12S
- Suzuki GSX-r 1000 K2 15000KM
- Suzuki GSX-F 600 12000KM

https://www.youtube.com/user/nicram82b YouTube