quinto Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Czy znacie jakiś wyasfaltowany czy betonowy plac, gdzie mógłbym sobie trochę w spokoju poćwiczyć różne manewry? Fajne są okolice Gilette, Lublinka ale przydałby się jeszcze właśnie jakiś placyk. 0 Cytuj HONDA CBF 600 NA Wiek (kierownika) mocno zaawansowany
Kejt93 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ja sie rozstawiam na kawalku parkingu pod tesco na widzewie- stojac przodem do wejscia (tym samym twarza zwrocona w strone miasta) po prawo od budynku tesco jest taki asfalt na ktorym nikt nie parkuje- tam co jakis czas rozstawiamy pacholki i sie bawie... Nawet ósemka jesr wyrysowana 1 Cytuj
Lancet Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Spróbuj w Kansas przy (?) Tesco (?), czy innym markecie (nie pamiętam nazwy), obok jest droga i duże rondo zupełnie "w krzakach", prawie nikt tam nie jeździ - będziesz miał dużo miejsca do ćwiczeń i na placu i wokół ronda 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
quinto Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Spróbuj w Kansas przy (?) Tesco (?), czy innym markecie (nie pamiętam nazwy), obok jest droga i duże rondo zupełnie "w krzakach", prawie nikt tam nie jeździ - będziesz miał dużo miejsca do ćwiczeń i na placu i wokół ronda Pewnie chodzi o tą uliczkę odchodzącą od Konstantynowskiej przy Kauflandzie. Dzięki, zapomniałem nawet o tym miejscu. 0 Cytuj HONDA CBF 600 NA Wiek (kierownika) mocno zaawansowany
AgaJaga Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 W środy koło lotniska są treningi ghyghany znajdź wątek na forum 0 Cytuj
Luke Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Praktiker w lodzi chyba stoi pusty, może warto zobaczyc. 0 Cytuj
quinto Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Praktiker w lodzi chyba stoi pusty, może warto zobaczyc. Właśnie, muszę sprawdzić, bo to ode mnie niedaleko. Dzięki! 0 Cytuj HONDA CBF 600 NA Wiek (kierownika) mocno zaawansowany
Grzyb Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2017 To jest Kaufland na Łódzkiej, nie ma Konstantynowskiej w Konstantynowie. Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 0 Cytuj
quinto Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Tak jest, to jest Kaufland na Łódzkiej w Konstantynowie. Bardzo dziękuję wszystkim za cenne rady. Dzisiaj, korzystając z wolnego czasu wyjechałem dziś na 2 godzinki poćwiczyć i znalazłem w okolicach Gillette piękny placyk o którym zapomniałem a okazał się doskonały do ćwiczenia ósemeczek. W końcu prawko mam od...41 lat, więc nic dziwnego, że zaczynam prawie od zera. Zatem, jeżeli ktoś widział gościa, który ruszał, stawał, kręcił ósemki, to byłem ja. 0 Cytuj HONDA CBF 600 NA Wiek (kierownika) mocno zaawansowany
sewerio Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2017 Ja sie rozstawiam na kawalku parkingu pod tesco na widzewie- stojac przodem do wejscia (tym samym twarza zwrocona w strone miasta) po prawo od budynku tesco jest taki asfalt na ktorym nikt nie parkuje- tam co jakis czas rozstawiamy pacholki i sie bawie... Nawet ósemka jesr wyrysowana Potwierdzam, można sobie ósemkę poćwiczyć. Pozdrawiam. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi