Skocz do zawartości

Wozy Policyjne Z Wideorejestratorami

Aidekk

Rekomendowane odpowiedzi

Jarod - a Ty zawsze latasz w kombinezonie lub skórze ??

Zawsze ! Ani razu nie wsiadłem na motocykl bez kurtki/zbroi + kask + rękawice + spodnie/nakolanniki.

Jedyne co mi sie zdarzało to buty nieodpowiednie.

P.S. Fajny Hornet ;-)

A mi się zdarzyło małe przejażdżki bez skórki. ?..ale tylko po parę km.

Policjantom na motorach pewnie gorąco jak stoją i kontrolują,...

Gdybam sobie tylko.....

Ps

Dzięki

CGLasNM.jpg

Trzeba być czujnym. Jak przyjedzie ktoś nowym kawasaki na della, albo central wypier*olimy go :biggrin:

Nowe maszyny chłopaszki mają, to niech na parapet zajadą, może coś wyrwią na przesłuchanie :biggrin:

Na Kawach jeżdżą spoko chłopaki  :biggrin: a jak wpadną farbowane liski, konfidenci lub gumowe ucho to popieram Lansa jedno słowo wy***rdalać. Dziękuję to mówiłem ja spoko facet z Kawy.

Ciekawe czy będą się w ogóle  wyróżniać ,ostatnio na Pl.Wolności przyjechali tajniacy na żarło a my jak to policję w gumy się robi i co niektórzy policjanci jacy są :hihi: jak już wyszło na jaw to wtedy kupa śmiechu była, łącznie z policjantami którzy mieli też ubaw z nas :biggrin:

Uwaga na czarnego Passata o tablicach: EL 4795Y. Delikwenta już drugi raz spotykam na Kościuszki na wysokości komendy (między Zieloną a Struga). Ewidentnie tam polują bo i dziś jeden kierowca miał pecha :sad2:

To Ci panowie (zdjęcie 2,3,4 od góry):

http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/video/lodz.htm

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Panowie i Panie - zaczynamy oszczędzanie......

Opracowany przez posłów projekt nowelizacji ustawy Prawo o ruchu drogowym będzie prawdziwą rewolucją.

Nowe przepisy wprowadzą możliwość nakładania na kierujących kar administracyjnych za przekroczenie prędkości. Zgodnie z planem polityków będzie to dotyczyć tych, których wyczyny zostaną zarejestrowane przez fotoradary. Wysokość takiej kary będzie mogła sięgać 20 proc. średniego wynagrodzenia w roku poprzedzającym wykroczenie, jeśli do złamania przepisów dojdzie poza terenem zabudowanym i 40 proc. jeśli zdarzenie będzie miało miejsce w terenie zabudowanym. W przypadku kierowcy, który w danym roku został przyłapany na takim wykroczeniu czwarty lub kolejny raz, kara dodatkowo wzrośnie o 50 proc. Jak wylicza „Dziennik Gazeta Prawna”, w takim przypadku za przekroczenie dozwolonej prędkości o 51 km/h lub więcej trzeba będzie zapłacić nawet 2112, 99 zł.