JaRoD Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 To można w Bahamkach :-P 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
gonia Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 To można w Bahamkach :-P Jasne i w japonkach miałam na myśli tłum motocyklowy jak spoty pod Centralem 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nailepiej w Bikini ha ha 0 Cytuj
gonia Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nailepiej w Bikini ha ha Chyba przestanę Cię lubić rajcują Cię policjanci w bikini tego bym się nie spodziewała 1 Cytuj
Sebol Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 ha ha LUBIANY woli bikini bo za spodnie że skóry ciężko stówke za szaleństwa na drodze wcisnąć 1 Cytuj
pafcio Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zniesmaczyliście mnie 1 Cytuj
pistolero85 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jarod - a Ty zawsze latasz w kombinezonie lub skórze ?? 1 Cytuj
JaRoD Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jarod - a Ty zawsze latasz w kombinezonie lub skórze ?? Zawsze ! Ani razu nie wsiadłem na motocykl bez kurtki/zbroi + kask + rękawice + spodnie/nakolanniki. Jedyne co mi sie zdarzało to buty nieodpowiednie. P.S. Fajny Hornet ;-) 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
pistolero85 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 A mi się zdarzyło małe przejażdżki bez skórki. ?..ale tylko po parę km. Policjantom na motorach pewnie gorąco jak stoją i kontrolują,... Gdybam sobie tylko..... Ps Dzięki 0 Cytuj
JaRoD Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Przezorności bezpieczeństwa nigdy za wiele. Jak kontrolując im za ciepło to mogą to nawet robić w slipkach natomiast jak siada na Motor to według mnie w pełnym stroju tylko . 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
pistolero85 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 JaRoD wyczerpał temat 0 Cytuj
Lans Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Trzeba być czujnym. Jak przyjedzie ktoś nowym kawasaki na della, albo central wypier*olimy go Nowe maszyny chłopaszki mają, to niech na parapet zajadą, może coś wyrwią na przesłuchanie 2 Cytuj
tomahouk Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Na Kawach jeżdżą spoko chłopaki a jak wpadną farbowane liski, konfidenci lub gumowe ucho to popieram Lansa jedno słowo wy***rdalać. Dziękuję to mówiłem ja spoko facet z Kawy. 1 Cytuj
pistolero85 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Wątpię, żeby mieli przyjeżdżać, żeby wtapiać się w strukturę, to nie Szybcy i Wściekli... To Polska. 2 Cytuj
Sebol Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ciekawe czy będą się w ogóle wyróżniać ,ostatnio na Pl.Wolności przyjechali tajniacy na żarło a my jak to policję w gumy się robi i co niektórzy policjanci jacy są jak już wyszło na jaw to wtedy kupa śmiechu była, łącznie z policjantami którzy mieli też ubaw z nas 0 Cytuj
pistolero85 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 To przecież też ludzie. .. Wprawdzie zdarzają się "wybitni" ale większość to normalni - w moim przekonaniu :-) 0 Cytuj
Lans Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 Mysle ze latwo ich rozpoznamy , bynajmniej z bliska Kufry boczne, diodowe stroboskopy, kamery 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2014 zaprośmy ich na spotkanie czwartkowe, najbliższe już jutro 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 Uwaga na czarnego Passata o tablicach: EL 4795Y. Delikwenta już drugi raz spotykam na Kościuszki na wysokości komendy (między Zieloną a Struga). Ewidentnie tam polują bo i dziś jeden kierowca miał pecha To Ci panowie (zdjęcie 2,3,4 od góry): http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/video/lodz.htm 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Mur67 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Panowie i Panie - zaczynamy oszczędzanie...... Opracowany przez posłów projekt nowelizacji ustawy Prawo o ruchu drogowym będzie prawdziwą rewolucją.Nowe przepisy wprowadzą możliwość nakładania na kierujących kar administracyjnych za przekroczenie prędkości. Zgodnie z planem polityków będzie to dotyczyć tych, których wyczyny zostaną zarejestrowane przez fotoradary. Wysokość takiej kary będzie mogła sięgać 20 proc. średniego wynagrodzenia w roku poprzedzającym wykroczenie, jeśli do złamania przepisów dojdzie poza terenem zabudowanym i 40 proc. jeśli zdarzenie będzie miało miejsce w terenie zabudowanym. W przypadku kierowcy, który w danym roku został przyłapany na takim wykroczeniu czwarty lub kolejny raz, kara dodatkowo wzrośnie o 50 proc. Jak wylicza „Dziennik Gazeta Prawna”, w takim przypadku za przekroczenie dozwolonej prędkości o 51 km/h lub więcej trzeba będzie zapłacić nawet 2112, 99 zł. 0 Cytuj
Massi Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 a jak ktoś bezrobotny albo ma firmę i 10tys straty to mu dopłacą? 0 Cytuj
Mur67 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Nie Twojego, a średniego wynagrodzenia wg GUS a jak ktoś bezrobotny albo ma firmę i 10tys straty to mu dopłacą? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi