ridrick Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Ja dziś spotkałem mondeo z końcówką EU w Aleksie. Moge wam zapodać filmik Edytowane 3 Czerwca 2013 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 to zapodaj 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 ha ha w aleksie wykończyli Kie to teraz mondeo śmigają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 w ostatni weekend srebrne Audi na autostradzie między Emilią a Wartkowicami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 http://autokult.pl/2013/03/15/warszawska-drogowka-w-bmw-e38 ktoregos razu niedaleko arkadi widzialem ta bemke 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelikapa Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 http://w5.wrzuta.pl/obraz/15XKOYmDyCM/nieoznakowany_lodz zrobiłam dziś zdjęcie wideorejestratora nie widziałam, ale może się przydać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakoob Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 http://w5.wrzuta.pl/obraz/15XKOYmDyCM/nieoznakowany_lodz zrobiłam dziś zdjęcie wideorejestratora nie widziałam, ale może się przydać angelikapa ale to jest powóz tzw. nieumundurowanych, którzy raczej zajmują sie innymi sprawami niż łapanie kierowców pojazdów. P.S. Chyba że pod wpływem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelikapa Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 nie wiem, szłam sobie i widziałam jak policja umundurowana z niego wychodzi to cyknęłam zdjęcie;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 owszem, to jest nieoznakowany ale kryminalnych 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Znam ten pojazd... dobrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelikapa Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 eee to sory za zamieszanie ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Motocyklistów szarżujących na jednym kole nie brakuje. Stwarzają zagrożenie dla siebie i kierowców, którzy dzwonią na policję, aby zajęła się piratami. Policja w Łodzi szykuje niespodzianki. Kupi dwa motocykle z wideorejestratorami i przeprowadzi akcję wymierzoną w piratów na motocyklach. http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/923749,policja-kupuje-motocykle-z-wideorejestratorami,id,t.html Dzięki nowemu sprzętowi zarejestrujemy wydarzenie i nie będziemy musieli ścigać motocyklisty, aby go ukarać. Za stwarzanie niebezpieczeństwa w ruchu drogowym grożą mandaty od 200 do 500 zł.Choć pędzących na tylnym kole, czy slalomujących między samochodami motocyklistów nie brakuje, to wypadki i kolizje z ich udziałem są dość rzadkie i stanowią zaledwie 2 proc. tzw. zdarzeń drogowych. W 2013 roku od stycznia do połowy czerwca doszło w Łodzi do 19 wypadków i 14 kolizji z udziałem motocyklistów. Tylko w 13 zdarzeniach sprawcami byli motocykliści. 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 To w nowym sezonie trzeba mocniej uważać: Policjanci dostali też trzy radiowozy marki Opel Insignia (jeden nieoznakowany). Każdy wyposażony jest w silnik o pojemności 2,0 250 KM, wideorejestrator zamontowany z przodu i tyłu pojazdu. Nowością są wyświetlane na tyle pojazdu napisy, np. wyłącz telefon.Funkcjonariusze zostali doposażeni również w dwa motocykle marki Kawasaki - nieoznakowane i wyposażone w wideorejestratory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 "Nieoznakowane motocykle Kawasaki" Na pewno będzie nam ciężko je odróżnić. 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Znając realia, to wideorejestratory i mierniki prędkości tak jak w nieoznakowanych radiowozach będzie chamsko widać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Hm myślę że po jakimś czasie będziemy mieli dokładny opis może nawet fotki tych maszyn ciekawe tylko ile ktoś za to zabuli W łodzi dostali tak a na który komisariat może coś się uda przed sezonem dowiedzieć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Coby tylko kierownik jako tako jeździł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawa Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ciekawe czy będą jeździć w totalnym cywilu, czy tak jak w nieznakowanych- wóz niby cywilny, ale ekipa w środku w mundurach. Jeśli będą jeździć w uniformach to raczej z daleka będą się rzucać w oczy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zduneeek Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Oznakowaną Insignię widziałem już w Aleksandrowie po nowym roku. Nowiutka... świecąca... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ciekawe czy będą jeździć w totalnym cywilu, czy tak jak w nieznakowanych- wóz niby cywilny, ale ekipa w środku w mundurach. Jeśli będą jeździć w uniformach to raczej z daleka będą się rzucać w oczy. No aż tak optymistyczna bym nie była może jeszcze kask z napisem Policja odblaskowym żeby było bezpieczniej Oznakowaną Insignię widziałem już w Aleksandrowie po nowym roku. Nowiutka... świecąca... A fotki nr rejestracyjne to gdzie?? postaraj się bardziej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zduneeek Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nr. rejestracyjne to bardziej przydatne przy nieoznakowanej... Stali na ul.Ogrodowej na "bombach" kontrolowali dostawczaka przy sklepie na zakazie zatrzymywania się. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawa Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 No aż tak optymistyczna bym nie była może jeszcze kask z napisem Policja odblaskowym żeby było bezpieczniej A wiadomo? W tym kraju wszystko jest możliwe Myślisz, że będą ubrani w ciuchy motocyklowe? Mnie się to jakoś nie widzi, no ale, jak napisałem wcześniej, wszystko jest możliwe i zostanę zaskoczony w tym zakresie;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Na pewno będą mieli odpowiedni strój i sprzęt.Na to kasa idzie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Taaa Moto-Psy latem w krótkim rękawku jeżdżą 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Taaa Moto-Psy latem w krótkim rękawku jeżdżą Może po tym ostatnim wypadku coś się zmieniło skoro założenie że nieoznakowani mają być żeby wtopić w tłum trzeba się nie wyróżniać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi