Metro Racing Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Cześć!Miło nam poinformować, że do naszego sklepu wkroczyła nowa marka LIQUI-MOLY Z Linią dedykowaną dla motocyklistów : oleje, smary, dodatki do paliw, środki do pielęgnacji motocykla i kasku.Na zamówienie: oferta samochodowaZ tej okazji mamy dla Was promocję do każdego zakupionego oleju 4 litrowego będziecie mieli do wyboru 1 z 2 gratisów1. Speed Additive Shooter : Dodatek do benzyny dla motocykli z silnikami 2T i 4T (gaźnikowymi i wtryskowymi). Usuwa osady z zaworów i komory spalania. Poprawia przyśpieszenie, zapewnia sprawną i równomierną pracę silnika oraz zmniejsza zużycie paliwa. Chroni przed utlenianiem, korozją i starzeniem się benzyny. 2. 4T Additive Shooter: Dodatek do benzyny dla motocykli z silnikami 4T (gaźnikowymi i wtryskowymi). Usuwa osady z gaźników, zaworów oraz komory spalania. Utrzymuje silnik w czystości oraz chroni układ paliwowy przed utlenianiem. Bezpieczny dla silników z katalizatorem. To jednak nie koniec, jeżeli zdecydujecie się na na zakup 4 litrów oleju + czegoś dodatkowego z oferty Liqui-Moly np.smaru do łańcucha to te dwa gratisy wspomniane wyżej będą wasze Zapraszamy do sklepu.W razie pytań dzwońcie 42 654 29 68 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Skolka cena oleju 4l? 0 Quote ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metro Racing Posted April 6, 2017 Author Report Share Posted April 6, 2017 Piuriel napisz na PW o jaki olej dokładnie Ci chodzi W senie syntetyk/ półsyntetyk/ mineralny i jaka specyfikacja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 Łukasz hanke zalewa olejem z oliwek a tak poza tym to zobacz mi ceramizer co i jak 0 Quote http://www.libertymotors.pl/kontakt/lodz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 Słonecznikowym. Chipsy ziemniaczane na takim robią to i hanka na takim jeździ 2 Quote ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metro Racing Posted April 6, 2017 Author Report Share Posted April 6, 2017 Łukasz hanke zalewa olejem z oliwek a tak poza tym to zobacz mi ceramizer co i jak Tomcio, zobaczyłam :D W Liqui Moly nazywa się to siarczek molibdenu (stąd nazwa firmy) A tak na poważnie to Ty też napisz do czego potrzebujesz, bo ja kruca bomba wróżką nie jestem i nie wiem czy to ma być do silnika/mostu/skrzyni 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 silnikowy oczywiście, takie coś 0 Quote http://www.libertymotors.pl/kontakt/lodz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts