Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 W ramach inauguracji działań sekcji gymkhanowej ośrodka Turbo z Pabianic, zapraszamy na trening otwierający cykl zajęć Miejsce: plac manewrowy ośrodka Turbo - ul. Lutomierska 46 w Pabianicach. Czas: sobota 8 kwietnia, godzina 17.00. Prowadzący: Robert Chmielewski i Tomek Kulik Cel spotkania jest prosty: zabrać w jednym miejscu o określonej godzinie osoby zainteresowane uprawianiem gymkhany amatorsko, rekreacyjnie i wyczynowo - zawodniczo. Chcemy wraz z Robertem z ośrodka Turbo zainaugurować cykliczne spotkania na placu przy ul. Lutomierskiej, mające na celu zagospodarowanie energii drzemiącej w motocyklistach, w sposób bezpieczny i dający maksymalnie dużo frajdy Zbiórka o godzinie 17-ej na placu. Zakończenie szkolenia ok. 20-ej. Do zobaczenia. Kulik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Super pomysł, ja się na pewno pojawię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziar Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 W ramach inauguracji działań sekcji gymkhanowej ośrodka Turbo z Pabianic, zapraszamy na trening otwierający cykl zajęć Miejsce: plac manewrowy ośrodka Turbo - ul. Lutomierska 46 w Pabianicach. Czas: sobota 8 kwietnia, godzina 17.00. Prowadzący: Robert Chmielewski i Tomek Kulik Cel spotkania jest prosty: zabrać w jednym miejscu o określonej godzinie osoby zainteresowane uprawianiem gymkhany amatorsko, rekreacyjnie i wyczynowo - zawodniczo. Chcemy wraz z Robertem z ośrodka Turbo zainaugurować cykliczne spotkania na placu przy ul. Lutomierskiej, mające na celu zagospodarowanie energii drzemiącej w motocyklistach, w sposób bezpieczny i dający maksymalnie dużo frajdy Zbiórka o godzinie 17-ej na placu. Zakończenie szkolenia ok. 20-ej. Do zobaczenia. Kulik JAk tylko uda mi sie wyrwać to też będe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ciesze się, że kolega przyjmie po mnie i Kaziku organizację tych szkoleń. Dziękujemy. Szkoda tylko, że nie udało się dogadać wspólnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 A to trzeba się spotkać i pogadać,zawsze jestem za współpracą 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) trzeba będzie się przejechać Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Kejcior (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark.o Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ta sobota to niestety aż nadto wydarzeń jak na jeden dzień, rozpoczęcie sezonu, gymkhama, mecz polska - holandia.. Czy znane są już jakieś kolejne terminy kiedy będzie można potrenować pod okiem instruktorów? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Czy znane są już jakieś kolejne terminy kiedy będzie można potrenować pod okiem instruktorów? No i jaka będzie cena za "oko instruktorów"? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Jeszcze nie znamy kolejnych terminów po treningu coś ustalimy.Jesli chodzi o cenę za oko instruktora to myślę że jest bezcenne więc cena to 0 (słownie zero)polskich złotych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 i dobrze bo mi już brakuje środowych gymhan chociaż... ostatnio nam się udało zorganizować małą gymkhanę i spodobał mi się cross 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi