Szkoła Motocyklowa Turbo Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 W ramach inauguracji działań sekcji gymkhanowej ośrodka Turbo z Pabianic, zapraszamy na trening otwierający cykl zajęć Miejsce: plac manewrowy ośrodka Turbo - ul. Lutomierska 46 w Pabianicach. Czas: sobota 8 kwietnia, godzina 17.00. Prowadzący: Robert Chmielewski i Tomek Kulik Cel spotkania jest prosty: zabrać w jednym miejscu o określonej godzinie osoby zainteresowane uprawianiem gymkhany amatorsko, rekreacyjnie i wyczynowo - zawodniczo. Chcemy wraz z Robertem z ośrodka Turbo zainaugurować cykliczne spotkania na placu przy ul. Lutomierskiej, mające na celu zagospodarowanie energii drzemiącej w motocyklistach, w sposób bezpieczny i dający maksymalnie dużo frajdy Zbiórka o godzinie 17-ej na placu. Zakończenie szkolenia ok. 20-ej. Do zobaczenia. Kulik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julian85 Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Super pomysł, ja się na pewno pojawię. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koziar Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 W ramach inauguracji działań sekcji gymkhanowej ośrodka Turbo z Pabianic, zapraszamy na trening otwierający cykl zajęć Miejsce: plac manewrowy ośrodka Turbo - ul. Lutomierska 46 w Pabianicach. Czas: sobota 8 kwietnia, godzina 17.00. Prowadzący: Robert Chmielewski i Tomek Kulik Cel spotkania jest prosty: zabrać w jednym miejscu o określonej godzinie osoby zainteresowane uprawianiem gymkhany amatorsko, rekreacyjnie i wyczynowo - zawodniczo. Chcemy wraz z Robertem z ośrodka Turbo zainaugurować cykliczne spotkania na placu przy ul. Lutomierskiej, mające na celu zagospodarowanie energii drzemiącej w motocyklistach, w sposób bezpieczny i dający maksymalnie dużo frajdy Zbiórka o godzinie 17-ej na placu. Zakończenie szkolenia ok. 20-ej. Do zobaczenia. Kulik JAk tylko uda mi sie wyrwać to też będe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinch Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Ciesze się, że kolega przyjmie po mnie i Kaziku organizację tych szkoleń. Dziękujemy. Szkoda tylko, że nie udało się dogadać wspólnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szkoła Motocyklowa Turbo Posted April 5, 2017 Author Report Share Posted April 5, 2017 A to trzeba się spotkać i pogadać,zawsze jestem za współpracą 😁 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kejcior Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 (edited) trzeba będzie się przejechać Edited April 5, 2017 by Kejcior (see edit history) 1 Quote Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark.o Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Ta sobota to niestety aż nadto wydarzeń jak na jeden dzień, rozpoczęcie sezonu, gymkhama, mecz polska - holandia.. Czy znane są już jakieś kolejne terminy kiedy będzie można potrenować pod okiem instruktorów? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinch Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Czy znane są już jakieś kolejne terminy kiedy będzie można potrenować pod okiem instruktorów? No i jaka będzie cena za "oko instruktorów"? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szkoła Motocyklowa Turbo Posted April 5, 2017 Author Report Share Posted April 5, 2017 Jeszcze nie znamy kolejnych terminów po treningu coś ustalimy.Jesli chodzi o cenę za oko instruktora to myślę że jest bezcenne więc cena to 0 (słownie zero)polskich złotych 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek_Lodz Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 i dobrze bo mi już brakuje środowych gymhan chociaż... ostatnio nam się udało zorganizować małą gymkhanę i spodobał mi się cross 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts