Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

7 1 13:40:10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i jak? Jestescie na miejscu?

Opublikowano

Kurde jesteśmy na miejscu nie było nikogo na Bp tylko ja z kolega

Opublikowano

Dzięki za wspólny wypad :smile:

thumb_flm_1493575310__img_20170430_15175

thumb_flm_1493575364__img_20170430_15501

Opublikowano

Kto wymyślił dziś BP stacje stawia nam po browarze hehe byliśmy czekaliśmy a tu nikago pozdrowienia ogólnie wypadzik spoko szkoda że pogoda na dobre zagościła dopiero na powrocie ☺

Opublikowano

W dniu 30.04.2017 o 06:55, kosmaty napisał(a):
na stacji Rzgowska kolumny BP o 13:15

czekaliśmy tak do 13:30 :smile:

Opublikowano

Nie wiem jak to wyszło, ale ja z @Gregor76 byliśmy na stacji ok 1320 nie było nikogo, zrobiliśmy kółko i pojechaliśmy dalej. Kolegę @Oliego125 spotkaliśmy na miejscu, podobno staliście na Shellu gdzieś później i nawet nas widzieliście...

Tak, czy owak wyjazd zaliczony, pogoda w miarę, maszyn więcej niż przewidywałem.

Opublikowano

A na powrocie nie wracaliście czasem Wlokniarzy koło Kaliskiego bo minęła nas właśnie grupka motocyklistów a na końcu jechała jakas 125 jechał tez plecak ale nie kojarzę na jakim moto?

Opublikowano
  W dniu 1.05.2017 o 07:00, Dobromil1984 napisał(a):

A na powrocie nie wracaliście czasem Wlokniarzy koło Kaliskiego bo minęła nas właśnie grupka motocyklistów a na końcu jechała jakas 125 jechał tez plecak ale nie kojarzę na jakim moto?

Wracaliśmy w trójkę, przez Kruszów i na Della