Legshot Posted April 3, 2017 Report Share Posted April 3, 2017 Witam,poszukuję chętnej osoby do współdzielenia miejsca parkingowego w okolicy ronda Inwalidów na Widzewie. Chciałbym żeby był to parking z wiatą/ zadaszeniem. Może któryś z forumowiczów takie miejsce już posiada i byłby skłonny przyjąć jedną maszynę za cenę współdzielenia kosztów?Pozdrawiam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toschie Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 (edited) Trochę nie w temacie, bo współdzielenia u mnie się nie da wykonać, ale zawsze jakaś opcja. Parking Haska 10 Widzew koło Intermarche na przeciwko bloku nr 4. Mają wiaty tylko dla moto. Edited April 4, 2017 by Toschie (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legshot Posted April 4, 2017 Author Report Share Posted April 4, 2017 Trochę nie w temacie, bo współdzielenia u mnie się nie da wykonać, ale zawsze jakaś opcja. Parking Haska 10 Widzew koło Intermarche na przeciwko bloku nr 4. Mają wiaty tylko dla moto. W temacie jak najbardziej : ) Dziękuję za info. Jestem gotów również sam takie miejsce wynająć : ) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kejt93 Posted April 11, 2017 Report Share Posted April 11, 2017 (edited) Podbije temat! Poszukiwane miejsce pod wiatą, a najlepiej miejsce w garażu w okolicach ulicy Czernika Edited April 11, 2017 by Kejt93 (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts