Legshot Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam,poszukuję chętnej osoby do współdzielenia miejsca parkingowego w okolicy ronda Inwalidów na Widzewie. Chciałbym żeby był to parking z wiatą/ zadaszeniem. Może któryś z forumowiczów takie miejsce już posiada i byłby skłonny przyjąć jedną maszynę za cenę współdzielenia kosztów?Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Trochę nie w temacie, bo współdzielenia u mnie się nie da wykonać, ale zawsze jakaś opcja. Parking Haska 10 Widzew koło Intermarche na przeciwko bloku nr 4. Mają wiaty tylko dla moto. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Toschie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legshot Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Trochę nie w temacie, bo współdzielenia u mnie się nie da wykonać, ale zawsze jakaś opcja. Parking Haska 10 Widzew koło Intermarche na przeciwko bloku nr 4. Mają wiaty tylko dla moto. W temacie jak najbardziej : ) Dziękuję za info. Jestem gotów również sam takie miejsce wynająć : ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Podbije temat! Poszukiwane miejsce pod wiatą, a najlepiej miejsce w garażu w okolicach ulicy Czernika Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Kejt93 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi