wicher21 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Witam wszystkich, jak w temacie. Szukam kasku do 1000 zł i kurtka skórzana do 1500 Myśle nad AGV e2205 compact. Co sądzicie o kasku i ewentualnie co polecacie. Zależy mi na tym ze miał wbudowane okulary. Najlepiej czarny mat. Kurtka Alpinestars Gp Plus. Opinie ? Co polecacie ? 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Najlepiej wpadnij do sklepu jakiegoś, np do Kosmatego na limanke i tam sobie wszystko przymierzysz i zbierzesz info od gościa, który siedzi w tym temacie od lat.Mówiąc wybudowane okulary masz na myśli opuszczaną blende przyciemniajacą pewnie?!Shark ma taki system w swoich kaskach, mam akurat carbon R od sharka i polecić mogę, a że akurat wyszedł nowy model to możesz go wyrwać w zacnej cenie. Ultra lekii karbonowy kask z blenda.Podjedź do Black Jack na limanowskiego. Temat Ci Tomek ogarnie http://motocykle-lodz.pl/forum/81-black-jack/ Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
eramus Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Tak jak mówi Piuriel wpadnij na Limanowskiego. Ja tam kupiłem swoj kask Nolana n87 i jestem bardzo zadowolony. 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
Lipson Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Koperta4512 ma taka kurtkę na sprzedaż dla mnie była za mała może akurat dla ciebie będzie Ok zapytaj czy aktualne. Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 W tej cenie wyrwiesz skórę Arlen Nessa czy Berika, a co do kasku to w dobrej promocji dałoby radę nabyć hjc rpha10. Nie wiem czy coś lepszego można dostać w tej cenie. Moim zdaniem nie. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
kosmaty Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 niech mnie ch..j jak rpha to dobry kask......znany to się zgodzę.....drogi też się zgodzę ale że dobry to niestety nie mogę *** 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Piuriel Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 a co do kasku to w dobrej promocji dałoby radę nabyć hjc rpha10. Nie wiem czy coś lepszego można dostać w tej cenie. Moim zdaniem nie. niech mnie ch..j jak rpha to dobry kask......znany to się zgodzę.....drogi też się zgodzę ale że dobry to niestety nie mogę *** A było tak spokojnie 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
wicher21 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi. Co sądzicie o uzywanych skórach ? Rozumiem, że skóra dopasowuje się do kształtu ciała i może trochę być niedopasowa jeśli jest używana. Jaka jest Wasze zdanie . Opłaca się ? 2. Czy ktoś z Was ma może kurtkę, gdzie jest dużo elementów białych ? Jak sie to czyści ? Czy pozostaja potem czarne ślady od owadów itp ? Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez wicher21 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Bujak08 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ja się wypowiem tylko na temat kasku, więc ja osobiście mógłbym Ci polecić Nolana N87 sam latam i jestem bardzo zadowolony. Jest blenda i sprawdza się dla okularników. Nie należy może do cichych ale ja nie narzekam Wybierałem miedzy Nolanem a sharkiem speed R sauer. Dobrze jest sobie samemu zobaczyć co Ci lepiej leży w moim przypadku wygrał Nolan. Mam nadzieje że chociaż trochę pomogłem Pozdrawiam 0 Cytuj
wicher21 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 A co sądzicie o AGV k5? 0 Cytuj
eramus Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Z tego co Kosmaty mówił to AGV nie ma polskiego importera i będzie problem z gwarancją/reklamacją. 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
kosmaty Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 z gwarancją jak jest to nie wiem ale fakt jest taki że wcześniej wyłącznym dystrybutorem był inter motors, w zeszłym roku agv zerwał współprace i teraz jak ktoś tym handluje to ciągnie z zagramanicy 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmaty Opublikowano 18 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2017 wywalaj z tym spamem, chcesz sie reklamować to płać jak inni, do widzenia !!! 5 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Kaśka_87 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Cześć wszystkim! Potrzebuje Waszej fachowej porady! Za niegługo będą urodziny mojego mężczyzny i wpadłam na pomysł żeby mu kupić kask. Nie znam się na producentach ani nawet jaki pasuje do jakiego motoru On jeździ Suzuki GSXR750f i wszystko do motoru kupuje w sklepie motolegend, ale oni mają tam mnóstwo różnych a ja się kompletnie nie znam tu są wszystkie, jak coś: http://www.motolegend.pl/sklep-1-n-Kaski-Motocyklowe proszę doradźcie, bo się nie wyrobię w czasie ☹ 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 hahaNice try Kraków na Łódzkim forum i znowu krypto link do tego samego sklepu Ale kask kup koniecznie shoei. Rozmiar bez znaczenia. Dopasuje się 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Kaśka_87 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Generalnie forum jest dla motocyklistów, a sklep online więc nie wiem czemu się czepiasz. Łódzcy motocykliście nie mogą doradzić, który kask najlepszy? Dziękuję za radę odnośnie marki ale jaki model i "fason" 0 Cytuj
Piter Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Generalnie forum jest dla motocyklistów, a sklep online więc nie wiem czemu się czepiasz. Łódzcy motocykliście nie mogą doradzić, który kask najlepszy? Dziękuję za radę odnośnie marki ale jaki model i "fason" kask powinno się przymierzyć, więc zabieraj chłopaka do sklepu (najlepiej do łódzkiego sklepu, adres znajdziesz na forum) ... i kup ten który będzie Jemu pasował ;-) 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Generalnie forum jest dla motocyklistów, a sklep online Najlepiej napisać do sklepu email. W sklepie pracują na pewno profesjonaliści. Napisz do nich dokładnie to samo co tutaj i na bank uzyskasz satysfakcjonująco odpowiedź. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piter Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 a swoja drogą .... podobno już kupiłaś kask ;-) .. czy teraz dla następnego chłopaka ? .. kup mu taki sam 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 czy teraz dla następnego chłopaka ? .. kup mu taki sam 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rekomendowane odpowiedzi