LuckyDriver Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Każdy z was miał pewnie coś takiego"kurde gdybym mogła/mógł to przewidzieć pewnie by się nie zdarzyło" Chciałbym abyście opisali wasze sytuację i dzisiejsze wnioski co bym zrobiła/zrobił dziś aby to się nie stało. Z góry dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) no ostanio to mnie nawet za to policja złapała. Padał descz, było mokro. Wyjezdzałem sobie z źródłowej bodajże na Pałki. Chciałem skręcić w lewo odrazu, ale postawili między skrajnie prawym pasem a środkowym taki śpiący policjant z gumy. Wiedziałem że to będzie trudne, ale ... ja nie dam rady przejecać pod kątem ok. 45% po gumowym śpiącym policjancie w deszczowy dzień ?? (chociaż wtedy nie wiedziałem że to z gumy ) No, nie dałem wstałem i odjechałem, troche to zajęło, a później "ijo ijo ijo ijo". Panownie mnie poinformowali, że tam się nie jedzie pod prąd, a ja wielkie oczy ze zdziwienia o co kaman Wyjasniliśmy, że motór stał pod prąd bo tak go podniosłem Wniosek prosty - jak wiesz że nie dasz rady, to nie próbuj się przekonać że dasz PS. Pan Policjant ma do sprzedania fazerka Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 nie piłbym tyle na jednej imprezie w podstawówce, bo potem zdychałem 3 dni, i tańczenie z fajną koleżanką mi przepadło to zdychanie do przeżycia, ale potem plułem sobie w brodę o to tańczenie... o takie historie Ci chodziło? 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyDriver Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 nie piłbym tyle na jednej imprezie w podstawówce, bo potem zdychałem 3 dni, i tańczenie z fajną koleżanką mi przepadło to zdychanie do przeżycia, ale potem plułem sobie w brodę o to tańczenie... o takie historie Ci chodziło? To wolny kraj pisz stary co chcesz, PS:temat jest o moto,ale o kobietach też może być.Też lubię,ważne abyś opisał do jakich dziś wniosków doszedłeś.Pewnie jak znam życie tańczyć do dziś się nie nauczyłeś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 otóż to! (wolny kraj, no i nie lubię tańczyć - pewnie temu też nie umiem za bardzo no ale nie można być dobrym we wszystkim.) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyDriver Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 a co sie stalo, opisz moze to bedzie latwiej komentowac że mam napisać co się stało mi ? Ja jakoś na razie nie miałem jakieś dużej gleby... Raz prawię leżałem ale udało mi się jakoś uniknąć :wjeżdżałem na parking sklepu i zapomniałem że to taki żwirowy,zorientowałem się dopiero jak zacząłem hamować że coś jest nie tak, puściłem hamulce w sumie to chyba jakoś hamowałem dwoma,odbiłem lekko w lewo i opony złapały asfalt co pozwoliło nad odzyskaniem kontroli nad moto. Drugi raz już nie udało mi się uniknąć smaku asfaltu położyłem się przez własną głupotę: Idąc do sklepu zdjąłem kask ,wyjąłem kluczyk ze stacyjki i mówię dobra to jest ten dzień kiedy zapnę moto na blokadę przedniej tarczy. Bo wiedziałem że będę dłużej w sklepie bo spore zakupy takie spożywcze do domu.Gorąco było zgrzałem się jak to w lato jak się nie jedzie. Nie mogłem zapakować tych zakupów za dużo ich po prostu było a i zostało mi pudełko lodów i zapiłem je na te boczne torby od góry siatką. I co wszystko, wszystko ...kask na łeb rękawice na ręce zapalam,macam ręką czy wszystko się jakoś trzyma zapinam jedynkę. Mówię dobra zdążę przed puszką skręciłem koła odkręcam odrywam nogi i gleba. Przypominało mi się dopiero jak leżałem że nie zdoiłem blokady z tarczy. I mówię a pod siedzeniem mam tą linkę do tarczy aby pamiętać. Dzięki temu że miałem tych zakupów w tych bocznych torbach tak dużo że one przyjęły większość ciężaru udo miałem lekko sine. Pomysł tematu był taki aby każdy coś napisał co pomogło by uniknąć danych sytuacji . W moim przypadku pośpiech, Myślę że że to on powoduje podobne zdarzenia, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Niczego nie żałuję 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Lat temu ze 20 na 3,5t. busa zapakowałem 3t. ładunku. Efekt był taki że na al. Włókniarzy przy awaryjnym hamowaniu zgarnąłem jeszcze 3 osobówki. Na szczęście nic nikomu się nie stało (tylko trochę pogiętej blach). I teraz tak, żałuję że doszło do tego zdarzenia, ale z drugiej strony nauka nie poszła w las 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) nie piłbym tyle na jednej imprezie w podstawówce, bo potem zdychałem 3 dni, i tańczenie z fajną koleżanką mi przepadło to zdychanie do przeżycia, ale potem plułem sobie w brodę o to tańczenie... o takie historie Ci chodziło? też tak miałem w liceum, tyle że nie chodziło o tańczenie... do dzisiaj nie mogę sobie tego wybaczyć :-) Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez Rebel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi