witya Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Poproszę o pomoc w ocenie: https://www.otomoto.pl/oferta/honda-ntv-honda-nt-700v-deauville-2006-gwarancja-6m-cy-motonita-ID6yOanP.html Jest 6-mcy gwarancji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Na podstawie 2 zdjęć z oceną będzie ciężko. Poproś żeby ci przesłali większą ilość na email. Szczególnie napędu, tylnej opony itp 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Jak chcesz obadac z zdjęcia wał Jaki napęd? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witya Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Chcę tam pojechać i sprawdzić na własne oczy. Bardziej zależy mi na ocenie czy np. dany kolor występował w tym roczniku i czy na pierwszy rzut oka nie ma tam elementów przeszczepianych. Dorzucili więcej zdjęć. Edytowane 31 Marca 2017 przez witya (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 A widziałeś takie coś? https://www.olx.pl/oferta/honda-ntv-650-pilnie-sprzedam-CID5-IDlmjZC.html#7ac0910c09;promoted 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witya Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Trochę się boję - to już ponad 20 lat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 moja na równo 20, wszyscy z którymi rozmawiałem, mówią że to są silniki "nie do zajebania". Akurat tu cena jest trochę podejrzanie niska, ale o wiek martwiłbym się najmniej. A jak chcesz zobaczyć czy Ci pasuje taka NTVka, to ja na swojej będę w sobotę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Kolor OK, fajnie dobrany kufer centralny. Jedynie na tarczy prawej nie mogę dojrzeć czy to rant czy efekt odbicia światła. Zestawienie tej Deauville z NTV z OLX to chyba nie najlepszy pomysł, dzieli je ponad dekada więc to już inne technologie a i sam wygląd tych NTV odbiega od siebie. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi