witya Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 Poproszę o pomoc w ocenie: https://www.otomoto.pl/oferta/honda-ntv-honda-nt-700v-deauville-2006-gwarancja-6m-cy-motonita-ID6yOanP.html Jest 6-mcy gwarancji. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesiu94 Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 Na podstawie 2 zdjęć z oceną będzie ciężko. Poproś żeby ci przesłali większą ilość na email. Szczególnie napędu, tylnej opony itp 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marttino Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 Jak chcesz obadac z zdjęcia wał Jaki napęd? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witya Posted March 30, 2017 Author Report Share Posted March 30, 2017 (edited) Chcę tam pojechać i sprawdzić na własne oczy. Bardziej zależy mi na ocenie czy np. dany kolor występował w tym roczniku i czy na pierwszy rzut oka nie ma tam elementów przeszczepianych. Dorzucili więcej zdjęć. Edited March 31, 2017 by witya (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julian85 Posted April 3, 2017 Report Share Posted April 3, 2017 A widziałeś takie coś? https://www.olx.pl/oferta/honda-ntv-650-pilnie-sprzedam-CID5-IDlmjZC.html#7ac0910c09;promoted 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witya Posted April 6, 2017 Author Report Share Posted April 6, 2017 Trochę się boję - to już ponad 20 lat 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
julian85 Posted April 6, 2017 Report Share Posted April 6, 2017 moja na równo 20, wszyscy z którymi rozmawiałem, mówią że to są silniki "nie do zajebania". Akurat tu cena jest trochę podejrzanie niska, ale o wiek martwiłbym się najmniej. A jak chcesz zobaczyć czy Ci pasuje taka NTVka, to ja na swojej będę w sobotę. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejM Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 Kolor OK, fajnie dobrany kufer centralny. Jedynie na tarczy prawej nie mogę dojrzeć czy to rant czy efekt odbicia światła. Zestawienie tej Deauville z NTV z OLX to chyba nie najlepszy pomysł, dzieli je ponad dekada więc to już inne technologie a i sam wygląd tych NTV odbiega od siebie. 0 Quote Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts