Pagbat Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Mam taką zagwozdkę, jak Broto wstawił link to tam jest jedna guma to znaczy, że drugiej musi szukać gdzie indziej byle podobnej?Bo ja mam taki problem, że zestawu do mojej na aledrogo nie widze : / 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Nie chce się składać w zakrętach na kolano, ale na moich gumach mam uczucie jakbym zaraz stracił przyczepność więc coś tu nie bangla. Na Sportsmarcie nie ma bata żeby Ci uciekło coś Oponka klei się jak cholera ale niestety szybko się kończy. Rozsądnie traktowana pewnie ponad 6 tyś wyrobi. Co do jej wyboru na ulice to spokojnie... szczególnie jeśli to Ci da komfort psychiczny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Nie koniecznie musi byc ta guma, bo wydac 550 zl na jedna opone... Ale nic godnego uwagi nie znalazlem co do bandyty by sie nadawalo i dalo sie na tym latac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A propos, kupujecie przez internet czy gdzieś w tradycyjnym sklepie w Łodzi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Broto chodzi o to że na sportowej zrobisz jake 6 tyś km , a skoro nie jeździsz tak że ją zamykasz , nie popierdalasz po winklach to może lepiej turystyczną ? starczy CI na jakieś 10-15 tyś km może Michałi Pilot Road ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie jezdze ze ja zamykam bo na swojej mowie, czuje jakby zaraz przyczepnosc stracila.. zaraz te michały zobacze? Znalazlem jakies uzywki z 4 mm bieznikiem, za 150 zl... Ale pytanie ktory to rok jak lezakowala 10 lat to slabo Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez Broto (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A propos, kupujecie przez internet czy gdzieś w tradycyjnym sklepie w Łodzi? W tym przypadku akurat nie ma raczej różnicy, prócz ceny jeżeli mowa o świeżych dotach (nowych oponach). Raz mi się zdarzyło kupić w Łodzi komplet, każdy inny raz to wysyłka... np Allegro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) ja do xj kupowałam te http://www.oponeo.pl/dane-opony-motocyklowej/pirelli-sport-demon-110-80-17-57-h-przod-tl-m-c-m http://www.oponeo.pl/dane-opony-motocyklowej/pirelli-sport-demon-130-70-18-63-h-tyl-tl-m-c i jeździ się bardzo fajnie Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja mam założone Micheliny Pilot Road 2CT, takie były jak kupiłem moto. Nie wiem ile miały najechane, ale ja zrobiłem na nich 9k km i nie widać po nich zużycia. Jeżdżę turystycznie, nie zamykam gum (za cienki jeszcze jestem ;P) i mogę je śmiało polecić. Myślę, że dobiję na nich spokojnie do 20k km. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 http://allegro.pl/michelin-pilot-road-120-70-17-160-60-17-120-160-17-i3202843020.html a co o tych powiecie? Uzywka ale chyba w dobrym stanie i za dwie to dobra cena 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zużycie opony wynika głównie z wielkości maszyny i stylu jazdy. To, że komuś np Diablo Super Corsa kończy się po 3 tyś i można płótno oglądać to nie znaczy, że drugi nie przejedzie na tym 6 tyś czy nawet więcej. Nie można demonizować sprawy, że sportowa guma ma ścieralność kredy, przy założeniach o jakich pisze weelkoo. http://allegro.pl/mi...3202843020.html a co o tych powiecie? Uzywka ale chyba w dobrym stanie i za dwie to dobra cena Wg mnie niestety śmietnik... :| 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ok to kupie nowke za 450 zl... A niech bedzie.. Raz na te 2 sezony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 http://allegro.pl/michelin-pilot-road-120-70-17-160-60-17-120-160-17-i3202843020.html a co o tych powiecie? Uzywka ale chyba w dobrym stanie i za dwie to dobra cena Te gumy mają 9 lat... Nie znam się za bardzo, ale po tylu latach guma chyba traci swoje właściwości. Do samochodu bał bym się je założyć, a co dopiero do motocykla. W kwestii opon, uważam że nie ma co oszczędzać. Ja brał bym tylko nówki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ok to kupie nowke za 450 zl... A niech bedzie.. Raz na te 2 sezony Popieram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weelkoo Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jeszcze tutaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Liberty 35 zł szt z wyważeniem dynamicznym...jak życzysz sobie to statycznie Wojter też 35 zł z wyważeniem dynamicznym Rutmar jeszcze... cen nie znam, bo dawno nie byłem. Generalnie to chyba 3 miejsca gdzie można dać bez obaw zawozisz koła czy to jest cena ze zdjęciem i montażem? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Koła luzem oczywiście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Te gumy mają 9 lat... Nie znam się za bardzo, ale po tylu latach guma chyba traci swoje właściwości. Nom. Robi się sztywna, twarda i śliska. Ale jak chcesz się pobawić w szukanie granic przyczepności przy niedużych mocach i prędkościach to może być fajnie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 z wyważeniem dynamicznym...jak życzysz sobie to statycznie a jaka jest różnica? czuję się jak laik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jak masz kase to gorąco polecam Bridgestone Battlax BT016 Fenomenalnie się trzymaja nawet na mokrym, miałem takik komplet i byłem bardzo zadowolony, minus? mały przebieg, a jeśli wolisz coś na duże przebiegi z niezłą ceną to za 370pln contimotion na tył, opony.net mają świetną promocje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Dziś po zmianie spalonej oponki (pirelli supercorsa ) ,doszedłem do spostrzeżeń , że pirelli ma w sobie stalowa linke a piloty miału sznurek 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Do 600 polecam Dunlopa sportmax za 700 zł na allegro kupisz z 2012 jestem za***iście zadowolony,klei niesamowicie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 którego sportmax'a tak polecasz kolego - jest ich kilka rodzajów, każdy inne właściwości... no i zasadnicza sprawa do czego je porównujesz? bo w/g mnie w porównaniu do Michelina Pilot Power'a czy Pilot Pure'a albo Bridgestone'a BT016 to sportmaxy są zrobione z deski - nie trzymają wcale. Ale ja się kulam jak dziadek leśny, więc nie jestem miarodajny... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 ja mam zagwozdke czy brac michelin pilot road 2 czy pirelli angel - do szybszej turystyki i miasta. na pr2 jezdzilem na 2 poprzednich moto, sa swietne (rowniez na mokrym,) nie wiem wiec czy pchac sie w angel - opinie b.pochebne, stad zagwozdka. cenowo praktycznie identycznie (okolo 1k). ps. przy okazj pytanie, czy bral ktos opony od mjk serwis pod pabianicami? widze, ze maja przyzwoite ceny na alledrogo. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Panowie mam teraz oponke na przodzie 120/60/17 a sporo jest 120/70/17 mogę taką wrzucić czy trzymać się profilu 60? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi