Rogal Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Witajcie.Szukam firmy/osoby, która zajmuje sie transportem "dóbr" zagranicę.Mam taki plan, że w maju, chciałbym przewieźć z Polski do Anglii mój motocykl.Prócz tego chciałbym potencjalnie zabrać kilka kartonów rzeczy osobisty (może też mała sofę).No i przy tej okazji przewieźć siebie i moja dziewczynę Może znacie kogoś, kto jeździ do UK po motocykle i w ramach nie robienia pustego przejazdu, chciałby zarobić trochę kasy.Dajcie cynę jak coś wiecie. na 90% termin to miedzy 15 a 21 maja. 0 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frager Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 Znajdź grupę na fb " Polish Bikers w UK " i tam napisz ten post, na 100% ktoś się zgłosi 1 Quote you will never know me, you can only follow me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buziak Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 PW. poszło 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulba Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 Ja wyslalem synowi GSa do angli https://www.domino-trans.pl/ Osiem stowek 0 Quote "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts