Rogal Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2017 Witajcie.Szukam firmy/osoby, która zajmuje sie transportem "dóbr" zagranicę.Mam taki plan, że w maju, chciałbym przewieźć z Polski do Anglii mój motocykl.Prócz tego chciałbym potencjalnie zabrać kilka kartonów rzeczy osobisty (może też mała sofę).No i przy tej okazji przewieźć siebie i moja dziewczynę Może znacie kogoś, kto jeździ do UK po motocykle i w ramach nie robienia pustego przejazdu, chciałby zarobić trochę kasy.Dajcie cynę jak coś wiecie. na 90% termin to miedzy 15 a 21 maja. 0 Cytuj ...
Frager Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 Znajdź grupę na fb " Polish Bikers w UK " i tam napisz ten post, na 100% ktoś się zgłosi 1 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
Bulba Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2017 Ja wyslalem synowi GSa do angli https://www.domino-trans.pl/ Osiem stowek 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Rekomendowane odpowiedzi