Szym Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 Witam Kolegów, Poszukuje na nowy sezon jakiegoś moto, sporta lub turystyczno-sportowego, i moją uwagę przykuło jedno z ogłoszeń radomska... Ktoś podpowie czy warto jechać i oglądać czy raczej może to być przekombinowane moto z potencjalnymi usterkami https://www.otomoto.pl/oferta/honda-cbr-900-rr-fireblade-sc-33-919ccm-ID6yM6bw.html 0 Cytuj
eramus Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 Zaczynamy od powitalni 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
eramus Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 http://motocykle-lodz.pl/forum/4-powitalnia/ 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
Szym Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Jeżeli mówisz o przywitaniu się (jako świeżaka) na forum, to : http://motocykle-lodz.pl/topic/12048-szym/ Jeżeli złamałem gdzieś regulamin zamieszczając post , proszę o informację Edytowane 17 Marca 2017 przez Szym (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
szerszung Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 Nic nie złamałeś po prostu kolega nie zauważył, że już się przywitałeś Jeśli chodzi o ogłoszenie to ja niestety nie pomogę. Pozdrawiam 0 Cytuj
Szym Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 Spoko, zapewne kolega chciał dobrze ...jeżeli ktoś mógłby pomóc w ocenie cbrki to z góry dzięki 0 Cytuj
Lucass Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Niektórzy są strasznie nadgorliwi. Natomiast jeśli chodzi o cbrke, to ciężko coś powiedzieć po jednym słabym zdjęciu. W ogłoszeniach wszystkie są piękne, i cudowne. Możesz pogadać z gościem, żeby Ci podesłał kilka zdjęć newralgicznych miejsc w dobrej jakości. Ale dopóki nie zobaczysz na żywo, to ciężko wróżyć z fusów. Do Radomska nie jest tak daleko, żeby skoczyć i obejrzeć. Edytowane 17 Marca 2017 przez Lucass (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna
Krzysiek rst1000 Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Ma ponad 90 tys i dalekie zdjęcie, trudno coś powiedzieć. Edytowane 17 Marca 2017 przez Krzysiek rst1000 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Szym Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Dzięki koledzy za odpowiedź....Lucass , pomysł ze zdjęciami wydaje się całkiem rozsądny , o które elementy poprosić gościa? Co sugerujesz? Przyznam szczerze, że dopiero zaczynam [przygodę z motocyklami i nie do końca wiem, co powinienem sprawdzić Z góry dzięki Trochę obawiam się że wymiany które były robione, mogły być zrobione w pana zdzisia w garazu,i poźniej nie ogarnę elektryki w tym motorze Edytowane 17 Marca 2017 przez Szym (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Tommyrenny Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2017 Nie jeden Pan Ździsiu ci ogarnie motocykl lepiej niż nie jeden serwis... takie powiedzonko kiedyś usłyszałem 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi