tomczak Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 Witam. Zna ktoś to moto lub może ktoś je oglądał? https://www.olx.pl/oferta/honda-cbr-600-f4i-2005rok-zadbana-CID5-IDkWjX8.html Ewentualnie może ktoś miałby możliwość mi je obejrzeć? Mam 300km a nie chce jechać w ciemno. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rico Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Na pewno ma je handlarz, co chwile ktoś dodaje tutaj ogłoszenia spod tej samej bramy ja do sieradza mam dosc blisko ale nie cchce ci obiecac ze ci obejrze bo nawet ostatnio sam po swoj stelaż do moto wysłałem kogoś innego bo nie miałem czasu. Jeśli do niedzieli ci go nikt nie zerknieb to może znajdę czas ale nic nie obiecuję 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Jest z UK. Daruj sobie. 0 Quote ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesiu94 Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 Ja bym sobie angliki odpuścił osobiście;p Licznik w mph, nie wiem czy nie będzie trzeba ingerować w przednią lampę, a i klimat mają bardziej wilgotny i trzeba porozglądać się za rdzą 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucass Posted March 15, 2017 Report Share Posted March 15, 2017 I w dodatku sprawdź czy to jest ori malowanie. One jak dobrze kojarzę, to w 2005 wychodziły właśnie w kolorystyce szaro-czarnej. Ale ten szary był zdecydowanie jaśniejszy. Może na UK były inne. Ale warto to sprawdzić. 0 Quote " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts