tomczak Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Witam. Zna ktoś to moto lub może ktoś je oglądał? https://www.olx.pl/oferta/honda-cbr-600-f4i-2005rok-zadbana-CID5-IDkWjX8.html Ewentualnie może ktoś miałby możliwość mi je obejrzeć? Mam 300km a nie chce jechać w ciemno. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Na pewno ma je handlarz, co chwile ktoś dodaje tutaj ogłoszenia spod tej samej bramy ja do sieradza mam dosc blisko ale nie cchce ci obiecac ze ci obejrze bo nawet ostatnio sam po swoj stelaż do moto wysłałem kogoś innego bo nie miałem czasu. Jeśli do niedzieli ci go nikt nie zerknieb to może znajdę czas ale nic nie obiecuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Jest z UK. Daruj sobie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Ja bym sobie angliki odpuścił osobiście;p Licznik w mph, nie wiem czy nie będzie trzeba ingerować w przednią lampę, a i klimat mają bardziej wilgotny i trzeba porozglądać się za rdzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 I w dodatku sprawdź czy to jest ori malowanie. One jak dobrze kojarzę, to w 2005 wychodziły właśnie w kolorystyce szaro-czarnej. Ale ten szary był zdecydowanie jaśniejszy. Może na UK były inne. Ale warto to sprawdzić. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi